-
Jöleli da çarkın içinde ama sadece o değil. Büyük çark var. Hiç dışarıda pala aramayınız. Artık pala yok. Büyük BADEM var.
Bu Badem de ; Belediye Bşk. tut da etrafında ve onların etrafında kim ne kazanmış ise hepsi kayıtlıdır. Yurt içi ve yurt dışı kayıtlar.
Oyun şöyle oynanıyor : RACON meselesi. Diyelim ki Büyük şehir ilçelerinden B.B. sınız. Hesabınızda 50 Milyon $ var. Bunu getiriyorsunuz.
TL ye çeviriyorsunuz. Hem doların ateşi düşüyor hem dolarcılara (DTH) ceza kesilmiş oluyor.
Sadece İlçe bazlı örnek verdim. Gerisi hayal gücüne kalmış.
-

Originally Posted by
demir113
Jöleli da çarkın içinde ama sadece o değil. Büyük çark var. Hiç dışarıda pala aramayınız. Artık pala yok. Büyük BADEM var.
Bu Badem de ; Belediye Bşk. tut da etrafında ve onların etrafında kim ne kazanmış ise hepsi kayıtlıdır. Yurt içi ve yurt dışı kayıtlar.
Oyun şöyle oynanıyor : RACON meselesi. Diyelim ki Büyük şehir ilçelerinden B.B. sınız. Hesabınızda 50 Milyon $ var. Bunu getiriyorsunuz.
TL ye çeviriyorsunuz. Hem doların ateşi düşüyor hem dolarcılara (DTH) ceza kesilmiş oluyor.
MB-VF-Yandaş işadamı- 1 numara bu çarkı döndürüyor.koordinasyon 1 numarada,o da biliyor böyle gidemeyeceğini panik büyük. Ankara ya her gittiğimde batan bir devlet görüyorum,hüzün veriyor. ATA anıtkabirden aşağı bunlara baktıkça ne düşünüyor acaba.
-

Originally Posted by
demir113
Savaş ve seçimler,daha sonra daha fazla savaş için başka yerden destek atılıyor olabilir mi?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri