bi mac kazan sana tavanlar yaptiracam diyor
spek ne yapsýn maci alsaydik kesin tavan yaptiracakti sanirim[emoji1]
bi mac kazan sana tavanlar yaptiracam diyor
spek ne yapsýn maci alsaydik kesin tavan yaptiracakti sanirim[emoji1]
bari hic olmazsa sivas maçýný kazan sana spegin tavan 2 ler sözü var[emoji6]
Panik havasý oluþturuldu þimdilik saldýrýyý atlattýk [emoji2]
kurthan
Þampiyon olamasada ikincilikte önemli
Sportif A.Þ. lerin piyasa deðerleri
bjkaþ.....396.000.000.....
fener.....717.605.000.....
gsray.....734.400.000.....
tspor.....149.000.000.....
takýmmý izin vermedi gizli eller mi ??
var mý ?? varda yok mu ??
tspor galatasaraya karþý federasyonun gazý ile hakem bildirisine imza attý kendi ayaðýna sýktý....
istenen BAÞAKÞEHÝR þampiyon olacak sizde kendinizi ona göre ayarlayýn dendi ise
film devam ediyor.........
yönetim çýkacak vay hakem vay var......
geçti borun pazarý ...............
yýllarca adam gibi kupayý savunamadýlar,cas dediler cýs dediler taraftarý yediler..........
KAP : TSPOR ( BEDELLÝ SERMAYE ARTTIRIMI HAKKINDA )
Yönetim Kurulumuzun 23.01.2018 (bugün) tarihli toplantýsýnda;
-Þirket esas sözleþmemizin 6. maddesinde 500.000.000.-TL olarak belirlenen kayýtlý sermaye tavaný içerisinde, 100.000.000.-TL olan çýkarýlmýþ sermayemizin; tamamý nakden karþýlanmak suretiyle (% 200 bedelli) 300.000.000.- TL'ye çýkarýlmasýna,
-Arttýrýlan 102.000.000.-TL'lik sermayeyi temsil eden paylarýn, A grubu ve nama yazýlý olarak oluþturulmasýna, 98.000.000.-TL'lik sermayeyi temsil eden paylarýn B grubu ve hamiline yazýlý olarak oluþturulmasýna,
-Yapýlacak sermaye arttýrýmýnda (A) grubu pay sahiplerine (A) grubu, (B) grubu pay sahiplerine (B) grubu pay verilmesine,
-Mevcut ortaklarýn yeni pay alma haklarýnda herhangi bir kýsýtlama yapýlmamasýna, mevcut ortaklarýn yeni pay alma haklarýnýn, nominal deðeri olan 1,00 TL karþýlýðýnda kullandýrýlmasýna
Sermaye artýrýmýnda ihraç edilecek A grubu paylarýn "borsada iþlem görmeyen" nitelikte, B grubu paylarýn "borsada iþlem gören" nitelikte oluþturulmasýna,
-Yapýlacak olan sermaye artýþýnda yeni pay alma hakký süresinin 15 (onbeþ) gün olarak belirlenmesine, bu sürenin son gününün resmi tatile rastlamasý halinde yeni pay alma hakký kullaným süresinin izleyen ilk iþgünü akþamý sona ermesine,
-Yeni pay alma hakkýnýn kullanýlmasýndan sonra kalan paylarýn (B) grubu olarak, nominal deðerin altýnda olmamak üzere Borsa Ýstanbul A.Þ. Birincil Piyasa'da oluþan fiyattan halka arz edilmesine ve halka arz süresinin 2 iþ günü olmasýna,
-Sermaye artýrýmý iþlemi için gerekli izinleri almak üzere Sermaye Piyasasý Kurulu'na ve ilgili sair tüm resmi kurum ve kuruluþlara baþvurulmasýna,
-Sermaye artýrýmý nedeniyle ihraç edilecek paylarýn þirket ortaklarýna Sermaye Piyasasý Kurulu'nun kaydileþtirme ile ilgili düzenlemeleri ve Merkezi Kayýt Kurulu A.Þ.' nin Genel Mektuplarý çerçevesinde kaydi pay olarak daðýtýlmasýna ve yeni pay alma haklarýnýn kaydileþtirme sistemi esaslarý çerçevesinde kullandýrýlmasýna,
karar verilmiþtir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri