knuck nicki arkadaþ im, kafkas26 eskiþehir de ikamet eder, asli kafkas kökenlidir.. 2011 deki þike olaylarýndan sonra TS nin haksýzlýða uðradýðýný görmüþ ve TS formasýnýn arkasýna kafkas026 yazdýrmýþ biridir ve TS aleyhine yorum yapmaz, hakikati görür ve içtenlikle yardýmcý olmaya çalýþýr, yiðidi öldür hakkýný yeme... #tspor hisse için ise benim yorumum olmaz benim için #tspor hisse bitmiþtir, almam yorum da yapmam alana da karýþmam, samimi biri olduðu için ve burda da çoðu kiþi tanýmadýðý için aleyhte yazmýþ bende eski günlerin hatrýna konuya açýklýk getirmek istedim... bu formu eskiden beri takip ederim sadece kafkas26 yi samimi ve doðrucu buldum...TS nin þampiyon olmasýný istemek farklý, þampiyon olacak diye hisse almak farklý, olabilir mi, güzel oyun ve kadro ile mümkün ama sadece bu beklenti ile hisse alýrken çok iyi karar verin... fanatiklik bi yere kadar, ortaya para koyuyorsunuz ve çok iyi düþünmek lazým... kafkas26 sana kiþisel olarak cevap vermeyeceðim, cevap hakkkim saklý kalacak bende, hakkýn var emeðin var ve geçmiþe de saygim var ben bana yakýþaný yapýp sessizliðimi koruyacaðým ve vardýr bir bildiðin diye umuyorum... saygýlar...
SM-A320F cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri