Öncelikle herkese geçmiþ olsun,
Tam 12 ay önce bu zamanlar hisse fiyatýnýn aþýrý düþtüðünü görünce þöyle bir inceleyeyim bilançolarý demiþtim, belki bir þeyler çýkar diye. Bilançolara baktýðýmda eyvah bu þirket kýrmýzý çizgiyi geçeli çok olmuþ dedim ve buraya geldim alical ve kaftan forumda dertleþiyor, yapmayýn etmeyin demeye kalmadan, speðin adamý mý dersin, hissen yok bas git mi dersin... o zamanlar hisse 0.70 civarýndaydý 1.0-1.5 TL maliyetli olsanýz bile paranýzýn en fazla yarýsýný kaybetmiþtiniz bugün gelinen noktada neredeyse tamamý.
Borçlularýna borçlara karþýlýk hisse vermeyi teklif ediyor, aklý mantýðý az buçuk yerinde olan biri zaten bunun rasyonel bir teklif olmadýðýný anlar. Vatan bilgisayar kiraya 1 lira ödüyor, avm dekilerr ise 6 lira ödüyor. Hepsiburada gibi internet üzerinden satýþ yapanlar ise neredeyse hiç ödemiyor. AVM devri kapanalý çok oldu, ancak yöneticiler çok geç uyandý, uyandýðýnda da zaten iþ iþten geçmiþti. Þirketin öz sermayesi -360 milyon TL, internet sitesini bile kiralamýþ faliyet sýfýr, bu tahtanýn þu ana kadar çoktan kapanmýþ olmasý gerekirdi.
Bu arada eryikop diye biri vardý, "ya spek beni zengin edecek yada birlikte batacaz" diyen

hala buralarda mý?
Yer Ýmleri