Borsa tarihinin en düþük rakamýna ulaþtý.. Yanlýþ hatýrlamýyorsam, okan tekstilde bu rakama düþmüþtü. Okan tekstilin rekorunu egale etti
Hiç bilançoyu inceledi iz mi bilmiyorum fakat bu borcu yapmasý için basbas paralarý Leyla'ya demeli akgiray
Arkadaþlar. Düþmüþ 12 kuruþa, artýk ölmüþ eþek kurttan korkmaz... 20000lot alsam 2000lira kaybederim bu pozisyonda, ben bu fiyattan alýrým... Kaybedeceðim 12 kuruþ, satmanýn mantýðý yok kendi adýma... Göle maya çalmak gibi... Ya tutarsa diyorum.... Tavsiye deðil kimseye... Bunda baþkasýda suçlu deðildir... 0.1 kuruþa düþünce satarým artýk
https://twitter.com/Forumist2023/sta...946642432?s=19
gördüðünüz gibi, Forum Ýsatanbul hedef 2023 Ekonmi Moderatöriüðünü Akgiray'ýn yaptýðýna iliþkin twiti silmiþler...
sana yalan borcummu var arkadaþým 1,36 dan aldým kullanmadýðým aracý kurumun takasýnda moralim bozulmasýn diye hiç açmýyorum ama varým yoðum bunda suçum tek hisseye girmek oldu en büyük yanlýþýmda düþdükce almak oldu allah karagiraylarý kahreylesin ve ona yalakalýk yapanlarýda diyorsunuz blançoya göre alýnmaz benim aldýðýmda 1.5 milyar ciro yapýyordu ve 138 maðza vardý bir anda sihirli çük deðdi ve 400 milyon zarar yaptý resmen içini boþalttýlar hýrsýz lar
Yer Ýmleri