Zamanýnda güzel paralar kazandýðým göz bebeði hisselerimdendi yazýk oldu. Hisseye veya þirkete deðil yatýrýmcýsýna. Geçmiþ olsun hepinize
Zamanýnda güzel paralar kazandýðým göz bebeði hisselerimdendi yazýk oldu. Hisseye veya þirkete deðil yatýrýmcýsýna. Geçmiþ olsun hepinize
Ben sizin hilelerinizle oyunlarýnýzla baþ edemedim, bu bana dert oldu; ben de size boyun eðmedim, bu da size dert olsun...
Vay be!!! Bir zamanlarýn en popüler forum köþesi ne hale gelmiþ yazýk...
https://www.cepseyir.com/bimeks-ekon...sti-31185.html
Kurucusu olduðumuz ve tasfiye baþvurusunda bulunduðumuz Osmanlý Portföy Anatolia Serbest Fon ‘da bulunan 400.000 Nominal 427.179,12 TL deðerindeki TRSBMKS12230 Bimeks Bilgi Ýþlem ve Dýþ Ticaret A.Þ ve Kurucusu olduðumuz Osmanlý Portföy Beylerbeyi Serbest Fon' da bulunan 1.000.000 Nominal 1.030.959,96 TLÞ deðerindeki TRSBMKS12230 Bimeks Bilgi Ýþlem ve Dýþ Ticaret A.Þ için 31/08/2018 tarihinde alýnan Yönetim Kurulu kararý ile % 100 oranýnda karþýlýk ayrýlmýþtý. Bu kapsamda SPK tarafýndan açýklanan Yatýrým Fonlarýna Ýliþkin Rehber'in ‘ Özel Sektör Borçlanma Araçlarýna ve Kira Sertifikalarýna Karþýlýk Ayrýlmasý ile Yan Hesap ( Side Pocket) Oluþturulmasýna Ýliþkin Esaslar ‘ baþlýklý 12.4 no'lu maddesine istinaden
Osmanlý Portföy Beylerbeyi Serbest Fonuna ( OSG ) baðlý yan hesap ( TRSBMKS12230 ) olan OFY kodu açýlýp hesapta bulunan 1.000.000 nominal deðerli TRSBMKS12230 kýymet bu hesaba 02.04.2019 tarihinde virmanlanmýþtýr.
Osmanlý Portföy Anatolia Serbest Fonuna ( OSY ) baðlý yan hesap ( TRSBMKS12230 ) olan OAY kodu açýlýp hesapta bulunan 400.000 nominal deðerli TRSBMKS12230 kýymet bu hesaba 02.04.2019 tarihinde virmanlanmýþtýr.
Gezerken gözüme iliþti. Ben anlamadým anlayan varsa açýklasýn
Bu eryikob denen þahýs temmuz 2017 den beri hisseyi pazarlaya pazarlaya pazarlaya bitiremedi.
Mart 2019 da bile hala alým yapýyorum yazmýþ.
La arkadaþ 1 lot 1 lot mu alýyosun. Sen de ne para varmýþ 2 senedir alýyon bunu.
Bir insanýn gözü bu kadar nasýl kör olabilir. Adamlar gözaltýna düþtü sen hala alýyosun. Sen ve senin kandýrdýklarýn olmasa ne yapardý bu AKGÝRAY.
Tahta kapandý gözün aydýn.
Zaten senin elinde ya çok az bir þey var yada hiç lot yok. Amacýn nedir çözemedim.
He elinde varsa da geçmiþ olsun.
slm arkadaþlar bilmediðiniz þeylere lütfen sallamayýn eryikob arkadaþla tanýþma imkaným oldu arkadaþýn elinde hatýrý sayýlýr hissesi var bendede ondan biraz fazla var biz yatýrýmcý olarak forumda yazýyoruz senin elinde tekbir lot yokken hakaret etme hakkýný nerden buluyorsun bilinçsiz þekilde insanlarý þuçlama nabal günah alýrsýn aldanmýþ olabiliriz güvenmiþ olabiliriz þuç bizdemi bizi dolandýran akgiray denen þirket yöneticilerindemi bu þirketin piyasayý dolandýrmasýna vesile olan devlettemi ya nasip bakalým çýkacak paramýz varsa elden biþi gelmez
1. 2017 den beri hisseyi kime pazarladým bu bir isnat. Ýftira suçu iþliyorsun.
2. Mart 2019 da bile hala alým yapýyorum. Bundan sana ne baban parasýyla almýyorum.
3. 1 lot 1 lot alýyorum bundan sana ne. Elime geçtikçe aldým bundan sana ne.
4. Güvendimse bu benim suçum mu . Aldým Tahta açýlýrsa yine alacaðým bundan sana ne..
5. Tahta kapandý sende eline kýna yak.
6. Elimde ne kadar hisse varsa seni ilgilendirmez.
7. Senin de elinde varsa sana da geçmiþ olsun.
Bende sana diyorum ki sen kimsin, nesin bu kuyruk acýsý neden.
Burada yazýlanlarla lot pazarlandý diyorsan çok yanlýþýn var. Bu hisse 2016 dan sonra çok hýzlý düþtü ve o düþüþte benim elimde fazlasýyla hisse kaldý bu benim hatam o tarihlerden sonra bu hisse de yapýlan yorumlarýn %90 ný olumsuz ki bu sadece bu forumda deðil diðer forumlar da dahil. Böyle bir hisseyi 2 yýl gibi bir sürede kolay kolayýna kücük yatýrýmcý pek almaz alanlarda kumar oynamak için almýþtýr. Kaybetmeyi düþündükleri paralar alanlarý etkilemeyecek miktarlarda dýr diye düþünüyorum. Akgiray yaratýklarýnýn asýl dolandýrdýklarý bankalar ve tedarikçiler asýl vurgunu onlara yaptýlar...Ben bu hissenin ky olduðundan çok kendilerinde olduðunu düþünüyorum. ( þahsi görüþüm...)
Yer Ýmleri