Bimeks nefes alýyor mu acaba tamamen öldü mü? Hiç böyle birþey de görmedim, faaliyeti var mý yok mu? iflas da vermiyor, çabaladýðýna dair haber de vermiyor...
Bimeks nefes alýyor mu acaba tamamen öldü mü? Hiç böyle birþey de görmedim, faaliyeti var mý yok mu? iflas da vermiyor, çabaladýðýna dair haber de vermiyor...
Marka deðeri olan herkes tarafýndan tanýnan üstüne üstlük e-ticaretin zirve yaptýðý bir dönem öncesi birçok soru iþaretini geri de býrakarak kapandý veya bir güç tarafýndan kapatýldý. Ýflas etti demiyorum birçok soru iþareti býrakarak kapatýldý.
En yakýn zamanda bir haber, bir bomba patlatacaðý konusunda düþüncelerim depreþiyor.
Pandemi dönemi þunu bize öðretti. Global krizlerde bile e-ticaretin önemini bize hatýrlattý. Bu dönemde markalaþmak artýk zor. Kolay olan ise Bilenen markalarýn birleþerek veya satýn alýnarak kat ve kat büyüdüðü...
"Whatsapp grubu kurduk bu iþin bir yolu olduðu bilgisi var. Bu iþin bir çözümü olacak." diye elinde bimeks hissesi olanlarýn bir avukata yetki verilerek hisselerin belli bir deðerden paralarýn alýnabileceði iddia ediliyordu. Grup hatýrý sayýlýr þekilde kalabalýktý... Yazýnýn sonunda da hissesi olmayan lütfen katýlmasýn diye uyarý bile vardý. Anlatýlanlara bakýlacak olursa binlerce lotu olup hiçbir mecrada adýný sanýný duymadýðým kiþilerle doluydu. Kýllandým hemen gruptan çýktým. Bana hisse söðüþleme grubu gibi geldi...
Ýflas ettiðini söylüyorlar... Belgesi de kuþluda dolaþýyor.. Bizi bu hallere düþüren baþta Akgiray Ailesi olmak üzere sorumlu tüm insanlarý Allaha havale ediyorum, bizim yaþadýðýmýz acýlarýn ve sýkýntýlarýn bin fazlasý kendilerinden ailelerinden doðacak çocuklarýndan çýkar inþallah...
Þu iflas ettiði söyleniyor mu? yoksa o sitede gördün mü? gördün ise bi paylaþým dediðim o kadar arkadaþ ya biri bana atmýþtý bi yazý metni idi sonra kaldýrmýþ diye cevap alýyorum. Arkadaþ net olmanýzý istiyorum. Ýflasla belge ile konuþun yoksa mýþ,miþli konuþmayalým...
Üzgünüm dostlar paralar pul oldu.
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...rildi-6393635/
Yer Ýmleri