hocam pkarta bakabilir misiniz?
Sent from my iPhone using Tapatalk
hocam pkarta bakabilir misiniz?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Elliott sayýmýnýn en pis tarafý þu, iç dalgalarý doðru sayarsýn, ama asýl dalgada boða olman gereken yerde ayý , ayý olman gereken yerde boða isen büyük patlarsýn.
Mohikan abinin özeti þu , Türkiye'nin kokuþmuþ durumundan haklý olarak muzdarip bir insan olarak asýl dalgalarý uzun süre ayý saymak istedi, çöküþ bekledi, ama bu asýl bu kokuþmuþ düzenlerin ralli üreteceðini öngöremedi.
Bu yüzden, onun düþecek dediði kaðýtlara temel ve teknik analiz ile hakimseniz, hemen sat tuþuna abanmayýn,
ama þurayý geçerse yükselecek dediði boða sayýmlarda %90 göz kapalý dalýn
Not: Abi VERTU için güzel þeyler geliyor kulaðýma, sen ne dersin?
Tþkrlr sn. mohikan hocam
Bak sana eski bir grafik atacaðým. 8-9 ay önceden...
O zaman mohikan abinin düþecek dediði hisselerin çoðunun düþtüðünü anlayacaksýn.
Senin haklý çýktýðýn Tekfen ve Odas'ýn diplerinde sadece 1 dalga ile yanýldým. ikisinde de Elliot ihlali oldu.
Bist'te de 90 binden beri aþaðý yönlü bir tane sayým yapmadým. 71 bin dibinden gelen tepkiyi bile 1 yýl önce Aralýk baþýnda bildik, eski topikte var. Ama 80 bini geçemeyeceðini sanýyordum. 2013 zirvesini geçmeyeceðini öngördüðüm için 80-90 bin arasý ayý yönlü sayýmlar yaptým.
Nisan referandumu sonrasý 90 bin geçildikten sonra hep yukarý sayým yaptýk.
Bak bu Vertu'da da ihlal oldu. Ama düþüþ yönlü sayým devam ediyor.
Sadece bir tepki olacak. Ayný Teknosa gibi.
Þu anda ralli yapmayan hissseyi zaten dövüyorlar.
VERTU SON DURUM...
UZUN VADE...
7 dalgalýk düþüþ trendinin 2. dibini 2 TL ile yaptý.
Þimdi uzun vadeli düþüþ trend çizgisini yukarý kýrdý.
3. dalgalar baþlarsa 3 TL'yi biraz geçebilir.
Tepkinin en fazla çýkacaðý nokta 3.90 olup orta-uzun vadede 2 TL altýnda 5 dip daha yapacak.
KISA VADE...
Düþen trendi kýrýp kýrdýðý çizgiyi tekrar gördü.
4 dalgalýk bir trend oluþturuyor ve 2.50 geçilince 3. dalgalar baþlayacak.
Ama 2.32 aþaðý geçilirse ralli olmaz, 2 TL altýnda yeni dipler gelir.
![]()
Son düzenleme : mohikan; 15-01-2018 saat: 00:46.
DUHUL : 1999
Abi bir de 1 tl den beðenmediðin kardemir , 5 tl den beðenmediðin thy filan var, neyse geçmiþ zamaný boþverelim
Vertu topiðine de 3,75-80 beklentimi yazmýþtým, Elliott ile uyumlu çýktý.
Bazen mal almadan buraya hisse yazýp kendime de kurþun sýkýyorum, bu da öyle bir örnek olabilir![]()
Mohikan üstadým þirket deðerlendirmesi istemeyeceðim þu an[emoji1] Sayfaný düzenli olarak takip ediyorum. Sadece bir kere daha sana caný gönülden teþekkür etmek istedim. Saðolasýn varolasýn. Selamlar...
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstat saygýlarýmý sunuyorum. Hayýrlý kazançlar dilinize emeðinize saðlýk
F3111 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri