teşekkurler ustad... endekse adapte olamamıştı zaten dün...
teşekkurler ustad... endekse adapte olamamıştı zaten dün...
Londra'daki Doları manipüle eden ******larla, içeride BIST'i manipüle eden yerli işbirlikçileri bugün anlaşamadılar.
Küçük yatırımcıyı şaşırtmak adına BIST'i de Doları da yukarı sürdüler.
Birisi yalandı, ama hangisi? Tabii ki BIST yalan...
BIST'te değil de GARAN'DA kısa vadeli yeni bir zirve daha yapabilmek adına bunu yaptılar.
Geçen haftaki GARAN sayımı...
Son Durum...
9 dalgalık trendin 3. zirvesini de yaptı.
Kaldı 6 zirve daha...
Garan'da şimdi hedef sarı iv düzeltmesi için aşağıda 10.29'dur...
![]()
DUHUL : 1999
Sn.mohikan...
İNDEKS.i 3.11.2017/4.syf.de yorumlamışsınız ama hisse zirvesini gördü.
Bu arada baglı ortaklığı Teklos/Kireçhanede bulunan arsasını 2015 yılında müteahhide vermişti ve 18.1.2018.itibariyle
inşaat firmasından 90.milyon dolar alacak. Paranın bir kısmı tahsillenmiş ve şirketin bilançosunun avanslar
hesabında duruyor. Yabancı ortagı 4.milyon hissesını borsada 12.12.2017.de sattı ve takaslara bakarsanız
satılanları citybank toplamış.çok az bir miktar kalmış dışarıda.
Bu bilgilere göre sanırım gelecekte hisse daha iyi yerlere gider diye düşünüyorum.
Sizin görüşünüz ne olur.Bilgilendirirseniz sevinirim. İyi çalışmalat./Teşekkürler.
INDES...
Aşağıdaki sayımda bir daha baktım. 1 dalga eksik sayılmış.
Trend 13 dalga olacak.
SON DURUM...
13 dalgalık trendin 11. zirvesi 12.80 ile görülmüş.
2 zirve kalmış. Belki 15 görür ama pek sanmıyorum.
Çünkü zirveleri gıdım gıdım yapıyor. Bu nedenle 13-13.5 gibi bir rakam ile nihai zirvesini görebilir.
![]()
Sayın Mohikan hocam icbct hissesi sayımında bi değişiklik var mı şimdiden tşk ederim.
SRVGYO...
Bunun uzun vadeli sayımını yapmıştık, ama kısa-orta vade sayımı yapmadan yön yukarı demişiz.
Kısa-orta vade sayım yapınca yön yukarı fikrimizi değiştirmek zorunda kaldık.
Aşağıda onları vereceğim.
Zaten ben baktıktan sonra 2.70'i görüp tekrar 3.50'ye gelmiş.
Şimdi çanak yapıp yeni zirveye gider gibi bir görüntüsü var, ama sayımlar bunu desteklemiyor.
KISA VADE...
2.70 dibinden başlayan 5 dalgalık bir trend. 3.60 üstünde 2 zirve kalıyor.
Bu sayıma göre 3.60'daki çanağı geçer gibi yapıp aşağı yönelir.
Burada vermediğim bir diğer alternatif sayımda ise 8 dalgalık bir trend başlamış olup 2. zirvesini yapmış oluyor. Bu sayımda hedef 3.90'lara kadar çıkabilir.
ORTA VADE...
4.73 zirvesinden gelen trendin düzeltmesinde A ve B dalgaları bitmiş, şimdi C dalgasının yapıyor.
Bu C dalgası kendi içinde 7 dalgadan oluşuyor ve 2.70 4. dibi oluyor.
Şimdi yapacağı tepki 3.60 veya alternatif olarak en fazla 3.97'ye kadar çıkabilir.
Sonra orta vadede 2.70 altında 3 dip daha olacak. Nihai dip olarak 2.53 aşağıya geçilmemelidir.
UZUN VADE...
Bu sayımda değişen bir şey yok. 4.73 üstünde 8 zirve var, ama şimdi değil.
![]()
Yer İmleri