mohikan bey türaþ ve petkim bakabilri misiniz ? sayfalara baktým daha önce baktýysanýz kusura bakmayýn göremedim. anamýzý aðlattý bu iki kaðýt bi haftadýr. teþekkür ederim.
mohikan bey türaþ ve petkim bakabilri misiniz ? sayfalara baktým daha önce baktýysanýz kusura bakmayýn göremedim. anamýzý aðlattý bu iki kaðýt bi haftadýr. teþekkür ederim.
Üstadým bera için düsüncenizi belirtirseniz ćok memnun olurumm saygilar
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teþekkurler
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Slm mohikan hocam kareldeki sayim bozuldu...yorumunuzu alabilirmiyim
LG-H870 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýðýnýz metinde bilerek olmasa bile holdingi ve sahibini tanýmadýðýnýzdan yönlendirme hali mevcut.
http://www.yesilholding.com/pages.asp?nid=302
öncelikle WOWWO.COM
"Wowwo.com, 2. El arabalarý, rakipsiz ve esnek ödeme koþullarýyla kefilsiz, banka kredisiz ve senetle taksitli satýþ yapan bir e-ticaret giriþimidir."
banka kredisiz senetle taksitli satýþ yapan bir yapýnýn deðer artýþýnýn 10 kat olduðundan bahsediyorsunuz.bunu bugün en iyi enerji yada telekominikasyon þirketleri yapamýyor.
2.el oto kiralayarak yüksek karlar elde edilebileceðine ve bunun sürdürülebilir olduðuna inanmanýza þaþýrýyorum.
patron tarafýndan kaðýt üstünden yapýlan deðerleme artýþý ile YEÞÝL YATIRIM HOLDÝNGÝN ÖZKAYNAÐI þiþirilmiþtir.
wowwo ya sermaye yada hisse yatýrýmý yapan YEÞÝL YATIRIM HOLDÝNGÝN tüm sermayesini wowwo ya yatýrdýðýný düþünsek bile yarýn SAYIN KAMÝL ENGÝN YEÞÝL BEY,WOWWO battý derse wowwo nun deðeri 3m oldu derse sizce ne olur.
daha 6 ay olmadý YGYO ve YYAPI sahibi bu patron geride binlerce BORSA ZEDE býrakmadýmý.
"Þirketimiz, üstün yönetim ve finansal becerilerimizi birikimimizle birleþtirerek
ülkemize hizmet etmeye devam edecektir."
diyen patron 41 þirketini bir çatýda topladýðý YEÞÝL HOLDÝNG i halka arz etsinde ülkeye hizmetini görelim.
içi boþ þirketleri borsa da pazarlayarak þirketlerine para aktaran zihniyetin arkasýndan gidenin yolu açýk,benden uzak, ALLAH a yakýn olsun.
NOT:Tartýþma yaratmak yada tavsiye için yazmadým.kendi düþüncem ve araþtýrmalarýmdan kaynaklý görüþümdür kimseyi baðlamaz.
Mohikan hcm Sayfanýzda tekniðinizi destekleyen temel analizin önemini bildiðim için konuya ekleme yaptým. eðer yeri deðil burasý dersenizde sizden de özürlerimi þimdiden kabul etmenizi rica aderim.
Ne demek kardeþim, yeri tam da burasý. Dükkan senin...
Maalesef topiðe katký çok az.
Senin gibi deðerli arkadaþlardan her zaman katký, görüþ, eleþtiri bekleriz.
Sadece teknik analiz deðil temel analiz olarak da kapýmýz herkese açýk.
Yüz çiçek açsýn bin fikir yarýþsýn diyoruz.
DUHUL : 1999
KAREL...
KASIM...
Önce orta vadeli sayým bitti demiþtik.
Ama düzeltme (A-B-C) kýsa sürdü ve devam etti yoluna...
OCAK...
2 ay sonra yeni sayým yaptýk.( Sayfa 108, 14 Ocak, listede unutulmuþ)...
Nitekim bu sayýmdan 2 hafta sonra 6 TL kýrýldý ve yeni zirveler yapmaya baþladý.
ÞUBAT...
Ocak ayýnda baþlayan trend için yine orta vadeli sayým bitti demiþtik.
Bunun nedeni 2013 dibinden baþlayan orta vadeli trendin bitmiþ olmasý idi.
Ama bunun düzeltmesi de çok kýsa sürdü.
Ben en azýndan orta vade trend desteði olan 6.5'a düþmesini beklerdim, yapmadý.
Orta vadeli trend yaný sýra 2017 dibinden baþlayan Kýsa vadeli 6 dalgalýk trend de bitmiþti.
8.80 rakamýný bu nedenle vermiþtim.
Bu trendi basitçe dalga sayýsý olarak veriyorum.
Bunun da ABC düzeltmesi kýsa sürdü.
KAREL SON DURUM...
UZUN VADELÝ GÜNLÜK grafikteki sayýmda 23 dalgalýk trendi tamamlamaya karar verdiðini görüyoruz.
2009 dibinden baþlayan bu sayýmý etiketleyemedim, sadece dalga sayýsýný rakamla belirttim.
Þu anda 19. zirvesini yapmakta ve bunun dýþýnda 4 zirvesi daha olacak.
2 ay önce HAFTALIK grafikteki sayýmda dediðimiz gibi trend 12 TL ile bitebilir.
![]()
DUHUL : 1999
Yer Ýmleri