ANELE...
KISA VADE...
Klasik 5 dalgalýk trend 3.05 ile bitmiþ. Hatta ikili dip yapmýþ.
3.05 aþaðý geçilmezse düþüþ burada bitmiþ oluyor.
UZUN VADE...
GÜNLÜK grafikte 8 dalgalýk sayým bitmiþ.
HAFTALIK grafikte ise 5 dalgalýk sayýmýn son 1 zirvesi kalmýþ.
Bana göre günlük grafikte 1 dalga eksik sayýlmýþ olabilir. yani 9 dalga olabilir, o zaman 4.10 üstünde 1 zirvesi kalýr.
Zaten çanak hedefi de 4.70 görülüyor.
![]()
Son düzenleme : mohikan; 06-04-2018 saat: 14:52.
DUHUL : 1999
Sayýn Mohikan geçmiþ sayfalarda analiz etmiþtiniz denizli camý rica etsem eliotta deðiþiklik varmý .Teþekkür ederim
ALLAH hepinizden razý olsun deðerli kardeþim.
FLAP...
KISA VADE...
3 dalgalýk bir düþüþ trendi baþlattý.
Uzun vade trend çizgisi olan 6 TL görülebilir.
UZUN VADE...
10 dalgalýk trendin 7 zirvesi yapýldý.
27 TL üstünde 3 zirvesi kaldý.
Ama ne zaman yapar, 3 ay sonra mý? 3 yýl sonra mý? bilemeyiz.
DENGE...
8 dalgalýk bir trendin ilk zirvesi 4.45 ile yapýlmýþ. 7 zirve daha kalmýþ.
Düzeltmesini yapýyor. 3.60 geçilirse yeni zirvesini yapar.
![]()
DUHUL : 1999
Kesinlikle katýlýyorum üstad... koç holding 10 altý her fiyattan alýnýr. Ben de þu konjoktürde beklemiyorum ve çok uzak bir olasýlýk. Dünyadaki taþlarýn da yerinden oynamasý lazým. Koç örneðini özellikle verdim. Kim ne derse desin Türkiye'nin devi. 50 krþ orada tehlikenin büyüklüðüne dikkat çekmek içindi. Yoksa o fiyatlarda böbreðimi satýp alýrým ...![]()
Güzel deðerli bir yorum dikkat çekmek istedim.
bizim vatandaþýmýz çok SAF ve halen F/K yalanlarýna inanýyor
F/K nýn ifþasýný burada anlattým : http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21580
diðer baþlýklarýmda da bir çok konu anlattým. ancak gelin görün ki bizim vatandaþa borsada iþlem yapmayý TAHTA sahiplernin eline mal verirken tahta yapýcýyý yüksekten maliyetlendirecek nitelikte iþlem yapmayý halen anlatamadým .
çünkü bizim insanýmýz her gün ADAYA düþünce yanýnýza alacaðýnýz 3 þey nedir hayallerinden öteye geçmeyen abuk sabuk programlar izliyor.okumuyor izlemiyor araþtýrmýyor.belli bir KESÝM ise akþam eve gö türecek para bulamýyor zaten iþi yok dolarla ekonomiyle.büyük oyuncular derseniz onlar zaten 2017 malý boþaltýp TRÝBUNDE izlemeye veya en kötü altýn stoklamaya baþladý.
hep söylerim hatta son örneðini de verdim OZGYO örneði 1,5 tL idi 10 tl yi geçti 1 ayda? peki nasýl? halen bunun bilmem kimin iþi diyen ve buna inananlar var.iþin GERÇEÐÝ ise kademeli MAL satýp manipulatörü yüksek maliyete mahkum etmekten çekinmeyen akýllý oyunculardý.NE YAPTI bu oyuncular her 1 kuruþ artýþa minik minik lot lar ile ancak çok emir ileterek Karþýlýk verdiler BU neye sebep oldu peki? tahtayý hareketlendirenin daha yüksek ortalama ile mal almasýna ÇEKTÝKÇE mala bulanmasýna ve ÇOK sayýda emir ile ALGORÝTMASININ mantýk hatasý vermesine ayrýca tahtaya GÜNLÜKÇÜ gelmemesine SEBEP oldu peki 5 tl ye kadar mal verilmiþ manüpulatör ne yaptý? hisseyi 10tl yaptý.
bunu uygulayamayan günde 1000 adet emir göndermeyen amatörler borsadan uzak durmalý veya iþlem strajesi içeren YABANCI kaynaklara yönelmeleri GEREKLÝ. veya algoritma programlarý bulup ücretsiz nette çok var. belli bir kademede gerekirse 5 lot sat kodu yazmalarý gerekli ..
örnek Vakýf bank 10 tl diyelim 11tl olmasý için kaç kademe geçmesi gerekli 100 adet deðil mi? peki kardeþim sen her kademede 1000lot u bölüp nasýl satabilirsin?
cevap: 10 lot 10 lot ..
peki hangi kurum sana ücretsiz bu olanaklarý saðlar CEVAP: hiç birisi sadece özel müþterilere veya 1 adet emir e 100adet zincir baðlayýp PC kurdu olmuþ kimseler bunu yapabilir.veya ALGORTÝMALAR bunu yapar.
neyse konuyu daðýttýk iþlem stratejisi ile..
####
þuan ARACI kurumlar müþterilerine MAL aldýrmak için bir yerlerden EMÝR almýþlar sanki birileri TEMMUZ ayýna kadar kucaðýmýza 75000 endekse kadar mal verecek gibi duruyor..bunu yazýyordum hep bugün eski bir arkadaþý gördüm..bana tek söylediði konu:temmuz ayý agustos ayýnda dolar 5tl yi görebilir oldu.dikkatli ol dedi.bOrsa saÐLAM çökebilir dedi ona da kulakLARI DELÝK bir akrabasý söylemiþ.
Benim TEKNÝKlere uyduðu için ses çýkartmadan dinledim bunlarý.
çünkü sistem bir þekilde aslýnda UYARI veriyor zaten ANLAYABÝLENE:diyor ki hergün televizyon "mal almalýsýn çünkü ucuzuz peki NEYE GÖRE? diyorlar ki F/K oranlarý bakýmýndan ucuzuz?/soru iþaretini boþuna KOYMADIM/" yukarýdaki linkte sondan 3 gönderi F/K YALANLARININ artýk birilerinin PAZARLAMA stratejisi yalaný olduðunu anlattým kýsacasý
bir nevi MYTHBUSTER olduk.
EVET yanlýþ deðil bir YALANI daha avladýk.ispatlarý ile mevcut ..
#####
Sayýn mohikan bilgi paylaþýldýkça çoðalýr deyip sizden bir XU100 teknik çalýþmasý istesek ayýp olur mu 2022ye kadar ki süreçte?
#####
ayrýca geçen hafta bir arkdaþa çay içmeye ofisine gittim.normalde pek bilgi paylaþmam ona çünkü karakteri çakallýktýr ancak iyi yanýma geldi ve bir Grafik çizdim beni hiç sevmeyen adam tüm mal varlýðýný ben oradan çýkarken ALTIN a yatýracaðýný söylerken þok geçirdim bende onu sevmezdim ancak iyi niyet iþte ..bir baktýk abi deyip aramaya baþladý.muhabbete gel vs..
bazen Paylaþtýðýnýz bir bilgi sizin BAKIÞ açýnýzý ve göremediðiniz þeyleri ORTAYA çýkartabiliyor devamýnda ise ALTIN için EYLÜL ekim paylaþýmý yaptým çünkü çok önemli bir nokta daha fikrimi desteklemiþti.
#####
son olarak Grafikler ASLA TESADÜFÝ oluþmazlar SENARYO bellidir BÝRÝLERÝ oyununu oynar VE GRAFÝKLER GERÇEKLEÞÝR:
Yer Ýmleri