Tþkler üstadým, Sanel 56. sayfada sayýlmýþ en son, tekrar bir bakabilir misiniz acaba? Deðiþen bir durum var mý diye. Tekrar tþkler.
Tþkler üstadým, Sanel 56. sayfada sayýlmýþ en son, tekrar bir bakabilir misiniz acaba? Deðiþen bir durum var mý diye. Tekrar tþkler.
Sizin bu sayiminizdan turkiyenin batmasi yada buyuk savas cikmasi demek oluyor...ben sayima maalesef katilamiyorum....herhangi bir ciddi sikinti olmazsa yil sonuna kadar 140 binleri gorecegimizi dusunuyorum....heleki 2022 ler icin daha buyuk rakamlar vermek durumundayim.bu rakamlar sizlere inandirici gelmeyebilir. Ben 200 bini rahat gececegimizi en icten hislerimle ifade ediyorum....
LG-H870 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ahaa sen gor. Amma once oku
SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn Mohikan,
Pazar gecesi yaptýðýnýz deðerlendirmede;
''Grafik 15 dk'lýk olduðundan 112.500 altýnda uzun süre kalamayacaðýna dikkatinizi çekmek isterim. (Belki 1-2 gün)
Buna göre BIST 100, uzun vade trend destek çizgisi olan 112.500'ün altýný gördükten sonra bir AYI TUZAÐI yaparak ve bunun altýnda 3 günden fazla kalamayarak 121.500 üstündeki son zirvesine yola çýkacaktýr.'' diye yazmýþtýnýz.
Bu deðerlendirmenizden sonra dün geliþen sert düþüþ 112510 görülerek sonlanmýþ olabilir mi?
Bunu þunun için yazýyorum. 112503 seviyesinin görüldüðü 9 þubat günü XU30 137714 görmüþtü... Dün ise 137352 ile yeni dip görmüþtür. Yani XU100 10 puan kala dönmüþ XU30 ise eski dibin 362 puan altýna inmiþtir Böyle bir durumda deðerlendirmeniz nasýl olacaktýr. Teþekkürler...
Ýyi ve güzel dünler...
DOHOL geçen hafta 1.49'u 1 týk geçerek 1.50'yi gördü.
Düþüþ yönlü sayýmý bozduktan sonra bugün yükseliþ yönlü yeni zirveler getirecek olan sayýmýn tam sýnýrýndan 0.98'den döndü.
0.98 aþaðý geçilmediði için 1.50 üstünde yeni zirveler gelebilir.
0.98 aþaðý geçilirse kural ihlali yapmýþ olup düþüþ yönlü sayým geçerli olur ve yeni dipleri beklemeye baþlar.
Muhtemel yükseliþ sayýmýný HAFTALIK grafikte veriyorum.
![]()
DUHUL : 1999
77.70 altýnda Günlük grafikte 1, 240 dk'lýk grafikte 2, 60 dk'lýk grafikte 3 dibi kalmýþtý.
Bugünkü diple 240 dk'lýk grafikte 2, 60 dk'lýk grafikte 2 minor dibi kaldý.
Günlük ve 240 DK'LIK grafiði veriyorum.
Orta vade trend çizgisi olan 73.5 nihai dip olacak gibi görünüyor.
![]()
DUHUL : 1999
Yer Ýmleri