hocam doaþ son durumu ile ilgili sayým yapabilirmisizniz.
hocam doaþ son durumu ile ilgili sayým yapabilirmisizniz.
mohikan hcm sizlik bir durum deðil ama bu arkadaþ bu þirketi bu forumda dillendirdiði sürece bende bildiðimi gördüðümü araþtýrmalarýmý yazacaðým.
YEÞÝL YATIRIM HOLDÝNG toplam sermayesi 6,750,000
Finansal duran varlýðý:
WOWWO %50 sermayeye katýlým oraný ile 10,000,000(sermayesi 6,750,000 olan adam 10,000,000 u nerden buldu diye bana sormayýn)
ZÝNCÝR GY %50 ye 1,250,000 katýlým.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/667051
bu geri alýnan paylar sizce hangi parayla alýnacak.düþen piyasada pay geri alýrsan yýl sonunda finansal duran kalemi ne kadar zarar yazar bunu bilançoyu daha iyi analiz edebilen arkadaþ varsa açýklasýn.
bu rakamlardan sonra BÝLANÇO yu inceliyoruz.
WOWWO ve ZÝNCÝR GY den baþka yatýrýmý olmayan þirketin
bu yatýrýmlarýna biçtiði deðer 318,000,000 https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/680203
faaliyet raporunu okuyun bu þirketin ÇALIÞANI BULUNMAMAKTADIR ??
WOWWO nun halka arzý için SPK ya baþvurmuþ.güzel oldu bu wowwo nun bilançosunuda ederini de net göreceðiz.
2.EL arabayý kredidisiz kefilsiz 1/4 ü peþin 36 ay taksitle satan bu þirketin ne kadar kar ettiðini de net görmüþ oluruz.
Mohikan hcm o grafiði inceleyip harcadýðýn zamana vakte çok üzülüyorum.manüplatör deðilim eder fiyat söylemiyorum.PD si 0,36
dediðiniz seviyeye geldiðinde 0,22 olunca ucuzmu olacak.evet diyorsanýz gidip BMEKS alalým milyon lot.
Herhangi bir yatýrým stratejisi olmayan,yatýrýmlarýný risk deðerlerine göre farklý kýymet menkullerde deðerlendirmeyen YATIRIM HOLDÝNG in sonu nerde bitecek yýllar gösterecek bize.
mohikan hocam.demisas saymistiniz daha once..fakat temel olarak zarardan sermayesine gore guzel kara gecti..dokumculukte otomobil bloku da uretiyor. ihracatida guzel. sankide kar devam edecek gibi..simdi eger olusmussa yeni bir kisa orta uzun vade sayimi rica edebilirmiyim..
Abi karel'i sayabilir misiniz lutfen?
SM-G935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi odas ve Jantsa lütfen. Çok teþekkürler
Usta vakko bakabilirmisin
SM-N910C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Selam Sn Mohikan,
Sayým istekleri oldukça fazla
Müsait olduðunuz zaman sizden Alkim için sayým isteyecektim, 27 görürse dip yapmaz demiþtiniz 27 göreremedi tekrar ve 21 lere çekildi
Sizi tebrik ederim.
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Yer Ýmleri