25 haziran da kýracaðým dolaresin belini....
Ve onlar atlarýna binip gidecekler...
Hahaha...
Biz hep burdayýz...
Ýnadýna KIZIL ELMA....
an itibarý ile ABDde TÜRK Dýþiþleri bakaný ile abd dýþiþleri bakanlarý görüþmeye baþladý olumlu bir haber endeksi 105 üstüne taþýr. bekleyip görelim.
Erken seçim kararý açýklandýðýnda yukarýdakileri yazmýþým.
Türk ekonomisi 2001'den beter bir krizin eþiðinde arkadaþlar...
2019-2021 arasý bizi finans krizi olarak baþlayýp reel sektörü de (özellikle inþaat sektörünü) vuracak büyük bir kriz bekliyor.
Ben seçimi RTE'nin kazanmasýný istiyorum, çünkü býrakýp kaçmak yok öyle.
O yüzden oy mühürünü ampulün göbeðine basacaðýz.
15 yýldýr yediðimiz hurmalarýn bi yerleri týrmalama vakti geldi artýk.
Fizik kanunlarýna göre hiç bir þey yoktan var olmaz.
Ve herþeyin bir bedeli vardýr.
Hem kendisi, hem partisi, hem oy verenleri hem de millet tarafýndan bu bedel ödenecektir.
Seçimler 2. tura kalacak görünüyor, 1. tura kadar dolar 5 TL'yi görecektir.
Seçim sonucu ne çýkarsa çýksýn 2. turdan sonra 3-4 ay borsada müthiþ bir ralli, dolarda da 4-4.20'ye kadar bir düzeltme bekliyorum.
BIST 100'de Ekim ayýnda 125.00 görülebilir ve burasý köprüden önceki son çýkýþtýr.
Ondan sonra 3 yýl kadar bir AYI piyasasý bekliyorum.
DUHUL : 1999
Yukarýdaki alýntýlar 4 ay önce ve 2 ay önceki FENERBAHÇE sayýmlarý...
Þubatta 36.86 üstünde son 1 zirve demiþtim.
Nisanda ise net bir ELLIOT ÝHLALÝ olduðu için sayýmý iptal etmiþtim. Çünkü mavi IV dibi mavi I tepesi olan 32.38'i aþaðý geçemezdi, ama 11 Nisan'da aþaðý geçtiði için sayýmý iptal ettik.
Ali Koç baþkan olunca kural ihlali olmasýna raðmen son 1 zirve daha yaptý. Geçen hafta 48.12 görüldü.
Aziz Yýldýrým seçilecek olsaydý bu son zirveyi yapmazdý diye düþünüyorum.
FENER örneðini 2 nedenle verdim.
1.Bazý hisselerde (spekülatif, sýð hisseler, spor hisseleri vb.) ELLIOT her zaman iþlemez, kural ihlali olabilir.
2. Her sayým için en az 2 (bazan 3,4, hatta 5) alternatif oluþturacak þekilde bir dalga yapýsý oluþur, bunu bazan son zirve görülene kadar anlayamazsýnýz. FENER örneðinde 2 seçenek vardý, AZÝZ seçilseydi son zirve olmayacaktý. ALÝ KOÇ seçildi, kural ihlali pahasýna son zirvesini yaptý.
DUHUL : 1999
Yer Ýmleri