Sn. Mohikan, rica etsem Jantsa'ya da bakarmýsýnýz, teþekkür ederim.
Sn. Mohikan, rica etsem Jantsa'ya da bakarmýsýnýz, teþekkür ederim.
Sn Mohikan daha önce hiç bir forumda yorum yazmamýþ biri olarak rica etsem glyho ya tekrar bakar mýsýnýz acaba. 9 kasýmda bakmýþsýnýz en son. Ýlginiz için þimdiden teþekkür ederim
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Sn Mohikan merhaba,
19.11.2017 tarihinde 24. sayfada NTHOL sayýmý yapmýþtýnýz. Uzun vade hedefi 1 TL altý diye yorumlamýþtýnýz. Þu an düþen kanalý kýrmýþ gibi görünüyor. 1,80'e kadar deðdikten sonra bugünkü fiyatý olan 2,23'e kadar geldi. Bundan sonraki gidiþat ne olabilir acaba?
Bu kaðýt 2 Ocak tarihi itibariyle Bist 50'ye alýndý. Nttur ile birleþmesiyle güçlendiðini söyleyebilirim. Ayrýca Ali Aðaoðlu'na verdiði Bodrum Milas'daki 10 bin dönümlük arsalarýna turizm kenti projesinin bu yýl hayata geçme durumu var. Bu proje gerçekten baþlarsa geleceði rakamlarý hayal bile edemiyorum. Þimdiden teþekkür ediyor , saygýlarýmý sunuyorum..
Güneþ sigorta için ne dersiniz üstat
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Akçansa sayýmý yok Mohikan hocam
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayýn mohikanlarýn sonuncusu,
mümkün olan bir zamanda desa sayýmý yapabilirmisiniz?
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Mohikan hocam merhaba;aslan çimento ve cmbtn yorumlarýnýzý rica edecektim.Saðolunuz.
AVIVASA EMEKLÝLÝK...
HAFTALIK grafikte 17 TL kýrýlýp 9 dalgalýk bir trend baþlamýþken tekrar 17 altýna hemde 2 kere inerek bu yükseliþ trendi baþlamadan bitmiþ oldu.
Bunun nedenine gelince aþaðýdaki temel oranlara bakýnýz.
Hisse pahalý olup deðerinin yaklaþýk 10 katýndan iþlem görüyor.
KISA VADE...
3 dalgalýk bir trendin ilk zirvesi 19.34 ile yapýlmýþ.
2 zirve daha yapýp 20-21 arasý trend biter.
Kýsa vade trend desteði 17.80 olup 16.67'ye kadar sarksa da sayým bozulmaz.
UZUN VADE...
22 TL zirvesinden itibaren uzun bir AYI trendini baþlarýnda olup hazýrlýk dalgalarý yapýyor.
Þimdi yaptýðý 2 tepki dalgasý olup orta vade direnç noktasýna kadar (20.70) çýkabilir.
Uzun vadede 10 TL altýna sarkacaðýný düþünüyorum.
![]()
DUHUL : 1999
Yer Ýmleri