Sn.Mohikan
Þubattan beri Fener sayýlmamýþ,
Þu dolar borsa korelasyonuna uymamasý ile tekrar deerlendirebilir misiniz?
Teþekkürler
Sn.Mohikan
Þubattan beri Fener sayýlmamýþ,
Þu dolar borsa korelasyonuna uymamasý ile tekrar deerlendirebilir misiniz?
Teþekkürler
Sn mohikan benim anlamadýðým dolarýn bu hareketleri yapmasýmý gerekiyordu. Yani hersey tekniðe göremi gidiyor yoksa bir amaca ulaþmak içinmi böyle yapýlýyor
Galiba bu ülkedeki en rahat iþ mb baskanlýðý. Bende mb baskaný olucam. Koltuðumu alýp deniz kenarýnda oturucam. Sonuçta makamda oturup hiçbirsey yapmayacagýma giderim deniz kýyýsýna güzellikleri tefekkür ederim
Sizin geriye dönük analizlerinizi kronolojik olarak görebilmek için hep ‘hisse kýsaltmasý + mohikan’ etiketi ile google da aradým, forum deðiþtiði için eski forum gönderilerini de görebileyim diye. Doas da bunu yaptýðýmda en son 20 haz 2016 tarihli bbir gönderi çýktý bu da beni soru sormaya yöneltti.
Yoksa sürekli olmasa da, ki bu artýk forumu sürekli takip etmememden, takdir ve takip ettiðim bir konu sahibisiniz.
Sayýn mohikan herþeyi tutturabilse de ateksi mümkün deðil tutturamaz. Hani 9.10 aþaðýsý yoktu. Hani 20 ler 40 lar 60 lar hedefi vardý??????
Cepten bakýyorum. Farkedermi?
Skbnk sayfa 47 ve 84 te yok...bir hayýrsever bulup atabilirmi rica etsem?
GT-N7100 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gençlerrrrr. Nasýlsýnýz, eðleniyor muyuz?
Dolar 4.5'u geçecek bugün.
Borsa direniyormuþ gibi görünüyor.
Aslýnda bu durum bir illüzyon.
Ara trend sonlarýna yaklaþýldýðýnda; dolarýn hýzlý yükseldiði zaman borsa yatay gider, dolar dinlendiði zaman borsa düþer.
Böyle olmasaydý USD BAZLI elliot sayýmýnda dalga yapýsý oluþmazdý.
Dolarýn hýzlý yükseldiði, ayný zamanda borsanýn da hýzlý düþtüðü zamanlar da vardýr.
Böyle durumlarda upuzun, þelale þeklinde bir bar ile 3. dalga baþlar.
Bu ancak büyük çöküþlerde görülür: Örnek Haziran 2013 gezi olaylarý.
Oysa borsada þimdi yaþadýðýmýz; bir 3. dalgadan ziyade ara trend diplerine yaklaþtýðýmýz bir noktadýr.
Dolayýsýyla bugün dolar yeni zirvesini tamamlarken siz borsadaki þelaleyi yarýn izleyin.
En azýndan mayýs sonuna kadar mokoko devam gibi görünüyor.
DUHUL : 1999
Yer Ýmleri