Originally Posted by
Ozan Erol
borsada 2-3 hafta aradan sonra dün bugün bi miktar mal aldım, long da taşıyorum dünden
zira savaştan ötürü daha fazla düşmem der gibiydi, geçen cuma türkiye'ye füze falan muhabbetleriyle orta vadeli bir dip yapmış olma ihtimali yüksek görünüyor.. savaş yakında biter yada bitmez, ama türkiye savaşa katılmayacak, bu kesin gibi artık.. öte yandan dubai ve diğer körfez emirlikleri artık sittin sene ne yatırımcı çekebilir ne turist.. çıkanların bi kısmı illa ki istanbula gelecek.. türkiye istikrarlı, potansiyelli, askeri gücünden çekinilen bi ülke, finansal altyapısı var vs.. daha saymayayım şimdi, gerizekalı cehape trolleri -millet aç aç falan diye anırmaya gelebilr zira
Bence hemen herkes global/yerel bir haftada bu iş yatışır senaryosuna oynuyor. Ama küçük şeytan hafife alınıyor, zaten trump iyice kukla moduna bürünmüş durumda. Dünkü liderin ödüürlmesi, bugünkü enerji altyapısına saldırı işlerin daha da tırmanacağını gösteriyor. Önümüzdeki 1 hafta çok sarsıntılı geçebilir. Bir noktada panik başlarsa, domino taşı gibi yıkılır tüm borsalar.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri