borsayla ilgili bi yorum yapmak istemiyorum, nazar değer diye korkuyorum
en iyisi cehape bakalım, çünkü birinci parti ve ilk seçimleri alacak.. malum hırsızın derdest eidlmesinin sene-i devriyesine yaklaşırken, özgür başkan biraz yoruldu, zor bi yıl geçirdi, halkı meydanlara doldurdu, ekrem de ekrem diye miting yapmadık belde bırakmadı, her suçlamaya direkt cevap üretti, ettiği küfürlerle tabanın gönlünü kazandı.. bence adaylığı haketti
yarın vade sonu olması hasebiyle, nisan vadeliye yapılan blok transferlerin başladığı ilk bi kaç günde 16300- 16400 maliyet oluşmuşken, son 2 gündeki maliyetler 16100- 16200.. binaenaleyh, 16000 altında fiş çekilir diyebiliriz, rallinin devamı için 16400-16500 direncini sert bi hareketle kırıp kıramayacağına bakıcaz
bilançolara bakamadım, zaten enflasyon muhasebesi denen saçmalık var, şirketler vergi ödememe opsiyonunu kullandıkları için açıklanan kar rakamlarının hiç bi ehemmiyeti yok, gerçek bilanço açıklayan bankalara bakarsak hafif pozitif sürprizler vardı, bankaların değerlemeleri şu anda muayyen gözüküyor, defter değeri çarpanları 1.3- 1.6 bandında, sadece isctr hala cazip bi değerlemeye sahip
isctr demişken turgay ciner'i hatırlamamak olmaz, aralık son günlerinde atilla ciner ve gökhan şen serbest bırakılmıştı, daha sonra turgay ciner hakkındaki yakalama kararı da kaldırıldı, şirketlerin yönetimi tekrar park grubuna geri verildi.. ve borsaya yabancı girişi başladı ocak başından itibaren, ralli başladı.. akla mantığa en yakın varsayım, ciner devletle bi anlaşma yaptı ve yurtdışındaki parasının bi kısmını yurtiçine getirmeye başladı
Son düzenleme : Ozan Erol; 26-02-2026 saat: 21:33.
şu anda en büyük gündem, iran'a saldırı olacak mı sorusu, böyle bi savaş başlarsa hürmüz kapanırsa ve petrol fiyatları ikiye katlarsa en büyük zararı trump görür, çünkü kasım'da ara seçim var- trump kaybeder ve kongre çoğunluğu demokratlara geçerse işi çok zorlaşır sarı paşanın, hatta azledilmesi bile söz konusu olur.. ve trump biliyor ki, seçmenin gönlünü hoş tutacak en önemli koz düşük benzin fiyatlarıdır, amerikan toplumu arabasıyla yaşayan bi toplum
tabii, siyonistler işin kısa süreceğine ve petrol fiyatlarının geri döneceğine inandırmaya çalışıyor sarı paşayı.. oldu da bitti maşallah yaparız diye kandırmaya çalışıyorlar, iki ucu boklu değnek açmazında trump- irana saldırmazsa epstein gündemini büyütecekler yada seçime yakın wall-streeti çökertmeye çalışacaklardır.. ama irana saldırırsa da neyle karşışacaklarından emin değiller, ilk gün iki tane hipersonik füzeyle amerikan uçak gemisi okyanusun dibini boylarsa bütün karizma çizilir, sadece trump'ın değil amerikan emperyalizmi ve doların statüsü büyük sıkıntıya girer
batı medyası bi kaç gündür enteresan bi haber akışı yapıyor- güya türk ordusu iran'a girecekmiş ve iran içlerinde bi tampon bölge oluşturma hesabındaymış.. büyük medya siyonistlerin elinde, bu tür haberlerin manipülasyon olduğu, gerçeklikle alakası olmadığı çok belli- türkiye'nin başını iran'la belaya sokma peşinde orrspp çoccukları, ben yeni türkiye'nin böyle bi tuzağa düşmeyeceğine inanıyorum, yada inanmak istiyorum
yürü be iran, yürü
sağlam dur, yıkılma, teslim olma sakın
Yer İmleri