IRAKI SOFRASI TAVÞANLI III
Ballandýra ballandýra anlattýðýma, bakmayýn!
Bu son toplantý ''HÝÇ BÝR BOKA'' benzemedi!
Katýlan ve þikayet etmeyen arkadaþlara, tekrar teþekkür ederim!![]()
IRAKI SOFRASI TAVÞANLI III
Ballandýra ballandýra anlattýðýma, bakmayýn!
Bu son toplantý ''HÝÇ BÝR BOKA'' benzemedi!
Katýlan ve þikayet etmeyen arkadaþlara, tekrar teþekkür ederim!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Est. Sn Kaya,
elinizde olmayan sebeplerden dolayý üzülmenize gerek yok..
misafir sayýsýný bu kadar tahmin edemezdiniz, havuzun hala tamirde olduðunu bilemezdiniz.
biz/ler doyduk, eðlendik, yeniden bir araya geldik, sayenizde...
II de et boldu, diþ yoktu... III de diþ vardý, et yoktu...
not: þikayet eden var ise, daha iyisine talip olsun...
ben apt da 8 sene yöneticilik yaptým, gýk diyen varsa, alsýn yöneticiliði derdim, kimsenin sesi çýkmazdý..![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
son bir parçada ben yayýnlayayým..
Geceye katýlan tüm arkadaþlara gelsin.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri