Bir dene müþteri neyim yok, ''Geri zekalý telefona'' bakmaktan, müþteriylen ilgilenen yok!![]()
Bir dene müþteri neyim yok, ''Geri zekalý telefona'' bakmaktan, müþteriylen ilgilenen yok!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Müþteri için bir sýkýntý yok uzun süredir hesap ödemeden içiyoruz ..eski iþletmeci hesap ödemeden býrakmazdý...afiyet olsun sofra[emoji4] [emoji481]
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Abi çarþamba günü müþterinin az olmasý normal.. Sofranin asil ekibi burada ama gundem yogun olduðu için komþu yerlere ugruyorlar.. Yoksa sofraya birþey olur mu? Ekip saðlam barcelona gibi ekip var![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri