“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Alla alla, 15-20 gönderili birileri türedi forumda, her yere maydanoz oluyorlar!
Baþýmýza þeymi yaðacak?![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Az tv izleyeyim..![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu yeni nesilden bir b.k olmaz, biz eskiden öðlen güneþi göbeðimize vurdumu, dipçik gibim kalkardýk!
Þimdi nerede, ikindiye yetiþeni yok!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Ahanda ahali gaydý bilem bile, kim var sofrada?
Sadece, Reha GAYA!
Boþuna dememiþler ''Daþ fýrýn deliganlýsý, yýllarýn eskitemediði, yýkýlmaz, kaykýlmaz, savrulmaz, oturdumu kalkmaz, BAÐ-GUR Emeklisi, gecelerin bekçisi, sitilmiþlerin hamisi, Eflak ve Boðdanýn tek hakimi, sol t.þaklarýn!
Ohaaa!!! Yine gitti bu herif, sarýþýnýmý neyimi bittiyse kasaylan verin, yoksa bir yerlere girecek!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Yer Ýmleri