Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
MÝLLETÝMÝN ÞEREFÝNE ÝÇÝYORUM
Bir akþam, birdenbire Saray'dan kalkarak Gülhane Parký'nda Halk Partisi'nin verdiði bir açýk hava toplantýsýna gittiðimiz zaman, orada toplanan on binlerce insana harf devrimini müjdelemiþ ve bu sýrada ayaða kalkarak millete hitaben:
"Arkadaþlarým, bu elimdeki rakýyý evvelce padiþahlar da, halifeler de içerlerdi. Fakat onlar saraylarýnda, dört duvar arasýnda içiyorlardý. Ben ise sevgili milletimin önünde ve onun þerefine içiyorum."
Diye kadehini kaldýrdýðý zaman halkýn alkýþ tufaný arasýnda Sarayburnu dakikalarca çýnlamýþtý.
Ali KILIÇ
Biz de, senin aziz hatýrana içiyoruz.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Günün anlam ve önemine binaen ekstra damnatacaðým..
Þimdiden afiyet olsun sofra..
Kendini yontmayý unutma der Zeus....
Sen gittin, biz kaldýk bir araba ****ylen!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
kimse yazdýklarýma aldýrmasýn hiç bir mantýký yok
yatýrým tavsiyesi deðildir olmasýda beklenemez
Yer Ýmleri