“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bogazda iki tek (Duble degil haaa...) damnatsalar otuz yil once, hala onun hikayesini okur bunnar!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ýyi akþamlar afiyet olsun sofra...[emoji481] [emoji4] maçla baþladým..
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Þöyle üç-dört gün kuzey Ege sahillerini dolaþacaðým.. Ayvalýk, Altýnoluk, Küçükkuyu, Behramkale(Assos).
Ýyi geceler Sofra.
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sofrayý topladým bile .. Bu hafta sýfýr dinleme ile geçti .. Yarýn sabahla 8’de dipcik gibi ayakta olmam lazým![]()
Yer Ýmleri