Originally Posted by MedwiG Eylül sonunda evlenme mi olur abı millette acayip oldu Alkolsüzdur kesin, öyleyse vah Reha Kaya vah. Once ilahi, ardindan kisa bir Kuran okundu, Fatiha ilen bitirdik! Simdi de "Duydum ki unutmussun, gozlerimin rengini" aha simdi de oyun havalari basladi, ahalide kafalar gidik yani! Hem de"Ates dustu salvaraymis" yahu!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Once ilahi, ardindan kisa bir Kuran okundu, Fatiha ilen bitirdik! ! Şerbet için bari tam olsun Fazla dugun bana göre değil , hafta içi zaten kafamız bir dünya oluyor bir de hafta sonu gidip oy farfara farfara mi dinleyelim ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk. >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Originally Posted by MedwiG Şerbet için bari tam olsun Fazla dugun bana göre değil , hafta içi zaten kafamız bir dünya oluyor bir de hafta sonu gidip oy farfara farfara mi dinleyelim .. Bu yil 2 veya 3 dene, fazlasi beni bozar! İrakili yapsinnar, hayatta kacirmam!
Forum Rules
Yer İmleri