nihayet aklý selim bir döviz konulu baþlýk açýlmýþ
öbürü nedir öyle yahu "dolarda yükseliþ kaçýnýlmaz" nedir bu ya ? bak bak bak 100 lira olsa tav olacak adam ? memleket millet ne hale gelecek umurunda deðil yav !
hiç düþünmüyor dolar 8 lira olsa belki yastýk altýndaki dolarý katlayacak ama boþ ? çünki fýrýndan ekmek çýkmayacak taþ yiyecek, çeþmesinden su akmayacak kuyudan su çekecek, oðlunu iþten atacaklar fabrika batacak, bankamatiðe gidecek devlet maaþýný ödeyemeyecek sonra o yeþil kaðýt parçalarýný bozduracak banka bulamayacak
allah akýl fikir versin
“Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy
16 nisan sonrasý güçlü bir yes ile birlikte döviz spekülasyonu yönünde yerli ve yabancý fonlarýn hiçbir spekülatif umudu kalmayacaktýr düþüncesindeyim,
peki nedne þöyle bir baþlýk da açýlmýyor ? neden baþlýlar hep manipülatif ?
"dövizde düþüþ kaçýnýlmaz" iþte açýlmasý gereken diðer bir baþlýk bu olmalýydý ! diðerleri kadar bu olasýlýkta çok güçlüdür
hani dolar referanduma kadar 6 lira oluyordu, neredesiniz felaket çýðýrtkanlarý, uyanýklar![]()
“Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy
1) 16 nisandan ne sonuç çýkarsa çýksýn sonrasýnda kýsa sürede erken seçim beklentisi fiyatlanmaya baþlayacak bence.
2) sizin bahsettiðiniz gibi bir baþlýðý açmanýzý engelleyen bir durum var mý?
3) Sadece meraktan yatýrým pozisyonunuz da aðýrlýklý olarak ne var?
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar dýþ güçler yüzünden falan yükselmiyor..
Þu grafik yüzünden yükseliyor..
![]()
beþ kuruþ dövizim yok, hiç tutmadým
altýným da yok, tüm varlýðýmý enerjimi iþime yatýrmýþ biriyim, kenar mahallede basit bir evim ve eski bir ticari panelvaným var, ve az sayýda toaso biriktirebildim bu var elimde ilerisi için parlak görüyorum otomotivi
bunun dýþýnda yatýrým enstrümaný yok elimde ve yatýrým yapacak paramda yok zaten
baþlýða gelince böyle bir baþlýk açýlmalý, tl ye güvenmek tl ye sarýlmak zorundayýz bu bizim milli paramýz bu bizim varlýðýmýzý ifade eden kýymet.
alýnterimin ,emeðimin kazancýmýn topraðýmýn ürettiðim emtianýn gavurun parasý karþýsýnda erimesinden nefret ediyor esef duyuyorum, ben 1 dolarý kontrol edebilmek için 3.5 katý fazla çalýþmak üretmek satmak zorundayým demek bu
bu yüzden dolarda yükseliþ kaçýnýlmaz gibi kelimelere gýcýk oluyorum
Hocam,
Þöyle düþünelim tuttuðunuz takýma çok güzel oyuncular var fakat teknik direktör yanlýþ taktikler izlediði için sürekli gol yiyor.
Bu durumda karþý takýma mi kýzarsýnýz, bu kafayla bu takým 5 tane daha yer diyene mi teknik direktöre mi?
Veya teknik direktöre kýzan yada "bu kafayla bu takým 5 tane daha yer" diyene biri bu takýmý sevmiyor diyebilir misiniz?
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri