Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
Dünyada iflas eden þirketler listesi var.Renault bile 15 000 kiþi iþten çýkarýyormuþ, batmamasý için devlet 5 milyar dolarlýk kredi verecekmiþ galiba.Bizde inþaat sektörü benim bildiðim yedi çeyrektir küçülüyor.Bankalarýn tahsili gecikmiþ sorunlu kredilerinin arasýnda enerji ve inþaat baþta geliyor.Bizde bu TOKÝ müteahitleri,devlete iþ yapan müteahitler,suryapý falan neden batmýyor ki nasýl bir sistem var da bunlar global kriz þu bu hiç sallamýyorlar,maþallah diyelim demek ki bizimkiler iþi biliyor.Ben suryapýyý biliyorum mesela , tüm projeleri bankalara ipotekli ,bitmiþ projelerinde bile tapu falan yok.Antalyada koca kepezaltý santral mahallesi önce afet bölgesi ilan edildi.Sonra 19 000 konut yüzlerce iþyeri avm falan içeren proje vatandaþa evini ver ev verelim hesabý 3900 ev karþýlýðý suryapýya verildi.Sonra suryapý satýþlar olmayýnca iþi durdurdu taþeronlar battý.Menderes dedi ki benim yanýmda sayýn cumhurbaþkaným bir telefonla finansman sorununu çözdü dedi.Sonra duyduk ki ziraat bankasý projeye dev bir kredi tahsis etmiþ.Þimdi halen 2019 da teslim etmeye söz verdikleri ilk etabý bile teslim edemediler.Yani bir iþler bitiyor, baksan dev gibi binalar var da ,altýnda neler neler var ona bakmak lazým.
müteahhitler toki den neden nefret etsin.. cehalet konuþuyor resmen..
toki kimsenin alamayacaðý imarý ve emsalleri (kat kat bina yapýlabileceði) alýp bunu "hasýlat paylaþýmý modeli" ile müteahhitlerle paylaþýyor.. rant bu þekilde daðýtýlýyor..
bunu bilmeden toki güzellemesi yapan kötü niyetli ve cahildir..
toki ve mütehhitler ve akape elele þehirlerin ýrzýna geçtiler..
deprem toplanma alanlarýný bile beton yaptýlar..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
ilkel zihniyet akapenin ürünü bir þehirleþme: toki bursa..
ülkenin her yeri bu zevksizlik ile dolu..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer Ýmleri