takas verebilecek varmı
takas verebilecek varmı
GUBRF:Son Fiyat: 9,95Son Hacim: 74.812.890Son fiyat itibariyle 200 günlük basit ortalamanın üstünde devam ediyor.Kısa vadeli görünüm pozitif (RSI>50).Orta vadeli görünüm pozitif (RSI>50).İlk 3 Alıcı: Merrill Lynch:119.799 Gedik:116.412 Garanti:103.100 . İlk 3 Satıcı: Finans:-286.889 ICT:-144.144 Bizim:-119.934
Yaklaşık 2 yıllık birlikteliğimizde 4,08 ortalamalı mallarımı, "artık karı realize etme düşüncesi ile dün akşamdan 10,25 e satış yazmıştım, Gelmiş biri almış. Kim almışsa o da kazansın diyerek GUBRF maceramı sonlandırıyorum.
Zor ve meşakkatli bir süreç oldu. Ciddi sabır gerektiren bir süreç, ben mutlu ayrılıyorum, Eski forumdaşlarda inşallah gönlünüze göre bir yerlerden imkan bulur ve karlı ayrılırsınız..
Ayağını Sıcak Tut, Başını Serin.
Kendine Bir Uğraş Bul, Düşünme Derin Derin... Hz. Mevlana...
Seni ilgilendirmiyor.
2017 nin son aylarından bu 2 yıldan fazla süre burada beraber neler çektiğimizi bilen arkadaşlar var.. iyi kötü günlerimiz oldu, belki istemeden kırdıklarımız"haklarını helal etsinler", yani bi hukukumuz oluşan ARKADAŞ lar. Filmin sonunda ayılara karşı zaferimizden anlayabilen arkadaşlar.
"
cmpemre
EFT
oscar77
İktisatçı
ertanky
yusuf7666
ekrem55
sonli
kalimero
....
....
daha sayamadığım nice isimler için küçük bir veda damı yazmayalım.
Daha yeni türemiş isimler için değildi o yazı. Öyle herşeyi üzerinize almayın.
Ayağını Sıcak Tut, Başını Serin.
Kendine Bir Uğraş Bul, Düşünme Derin Derin... Hz. Mevlana...
Hayırlı olsun
Birazda ha bekleseydin güzel haberler geldi
Gubreyi buralarda bırakmazlar
8.50 korktum sattım İran muhabbetine..önü acık hissenin İran savaş ABD takılmıyo artık..
ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri