kagıdın sahıplerınden ılk 6 sırketın hepsı satmıs bugun bıraz mal dagıtımı var gıbı dıkkat edın yınede bol kazanclar bakım dedım
kagıdın sahıplerınden ılk 6 sırketın hepsı satmıs bugun bıraz mal dagıtımı var gıbı dıkkat edın yınede bol kazanclar bakım dedım
Anlamadığım bişey var.hissenin PD/DD F/K oranları almış başını gitmiş.bunun ne hikayesi var bir bilen arkadaş anlatsın bana.hedef fiyatınız nedir?
Fk hesaplamayi biliyor musunuz? Hissenin bilancolari - de olduğu için fk heaplanmiyordu. Bu hilanco ile zarardan kara gectigi icin 200 fk larda. Peki son ceyrek de 100m kar yazarsa fk kac olur? O yüzden fk ya takılmamak lazım.
Daha önce defalarca yazdım burada aratıp bulabilirsiniz.
- her bilanco ile düzelen finansallar.
- beklentinin uzerinde altin rezerv haberi
- altin çıkarmaya baslama haberi
- ortaklık haberi
Vs... Bu konularda beklentiler var. 10 liradan alirken , burada millet söverek satıyordu ve çok pahalı diyordu.
SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Bana göre de temel analiz verielrine göre pahalı hatta çok çok pahalı.10 lira da etmez bu verilere göre.altın tamam bu sürpriz değil.1.5 milyon ons altını bugün çıkarıp kasaya koysa zaten bu kadar değeri var.olmamış beklentilerin karşılığını bulmuş bir manada.anlamadım gitti yaaa
Neyse cok fazla açıklama yaptım sanırım. Gecmis tüm mesajlarımı okuyabilirsiniz. Daha fazla yazinca hisse pazarlamaya çalışıyormuş gibi olacak. Ben full olarak gubrede beklemeye devam ediyorum.
SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaşlar ben onu bunu bilmem ben bu kağıdı aldığımda 16 lira idi ege gubre 14 liraydı şimdi gubrf 41 tl egegubre 131 tl onagöre hesab yapın
Yer İmleri