-

Originally Posted by
MedwiG
Yılbaşından bugüne..

Diğer kısmındaki 43 milyon lotu yorumlayabilicek var mı? Nasıl yani o kadar mı dağınık hisse?o kadar aracı kurum var mı?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
-

Originally Posted by
onur4141
Diğer kısmındaki 43 milyon lotu yorumlayabilicek var mı? Nasıl yani o kadar mı dağınık hisse?o kadar aracı kurum var mı?
Sent from my iPhone using
hisse.net mobile app
Ortak en sağdaki yer toplam alım satım hacimini gösteriyor. Sen alan ve satana kafa yor gerçi yormaya gerek yok yabancı 10 milyon satmış yılbaşından bugüne.
SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
cmpemre
Ortak en sağdaki yer toplam alım satım hacimini gösteriyor. Sen alan ve satana kafa yor gerçi yormaya gerek yok yabancı 10 milyon satmış yılbaşından bugüne.
ortak yabancıda kalmamış bakalım bundan sonra ne olacak...baskı kuran yabancıydı belki hisse millileşti iyi olur diyelim...
-

Originally Posted by
xxtrader
ortak yabancıda kalmamış bakalım bundan sonra ne olacak...baskı kuran yabancıydı belki hisse millileşti iyi olur diyelim...
Valla sosyal medya şikayetlerimizi galibe yakarışa çevirsek belki düzeltiriz durumu [emoji23]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
-

Originally Posted by
onur4141
Valla sosyal medya şikayetlerimizi galibe yakarışa çevirsek belki düzeltiriz durumu [emoji23]
Sent from my iPhone using
hisse.net mobile app
herşey mümkün ortak...
-

Originally Posted by
xxtrader
Biz olaya duygusal bakıyoruz yabancı sonuca dayalı bakıyor. Yabancı basında dillendirilen Iran arabistan olası savaş varken yabancı daha çok satar. Bizde soluğu 3 te alırız bu gidişle
-

Originally Posted by
cmpemre
Biz olaya duygusal bakıyoruz yabancı sonuca dayalı bakıyor. Yabancı basında dillendirilen Iran arabistan olası savaş varken yabancı daha çok satar. Bizde soluğu 3 te alırız bu gidişle
yabancı payı şu ortamda artmaz görünüyor...bu hissenin spekülatif hareket edeceğine inancım çok fazla...bu istedikleri zaman kullanırlar...karayama altın madeni ruhsatı ile ilgili alırsak ortaklık vs.yaparız bile dese hisse uçar...spekülasyona açık hale geldi hisse.
-

Originally Posted by
xxtrader
yabancı payı şu ortamda artmaz görünüyor...bu hissenin spekülatif hareket edeceğine inancım çok fazla...bu istedikleri zaman kullanırlar...karayama altın madeni ruhsatı ile ilgili alırsak ortaklık vs.yaparız bile dese hisse uçar...spekülasyona açık hale geldi hisse.
Kurtuluş reçetemiz.
1. Hisse geri alım %10 ihtimal
2. Koza davası lehte sonuçlanması %50 ihtimal
3. Fosfat yatırımı %10 ihtimal
Tek gerçekçi beklentim koza davası o yüzden portföyün yarısını kademeli zararına satmıştım. Dava kazanılırsa kalan yarısıyla rallide olurum kaybedilirse düşünmek istemiyorum...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri