Artan

50,40 10 18:10
29,92 10 18:10
492,25 10 18:10
202,50 9.99 18:10
9,48 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

157,50 -10 18:10
6,66 -10 18:10
100,20 -9.97 18:10
72,50 -9.94 18:10
3,31 -9.81 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

27.677.638.160,25 18:10
16.948.679.873,75 18:10
14.724.238.047,17 18:10
14.574.875.808,09 18:10
14.419.501.002,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7436 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku

gübretaş maden şirketi kurabilir bu altın ve fosfatı içerebilir mesela...herşey olur...mahkemeye sormak lazım bu maden gübretaşındı gübretaş kozaya verdi sözleşme yaparak ne kazandı....elde birşey yok bu nasıl sözleşme...buradan kozaa grubu nasıl haklı çıkabilir ister kayyum olsun ister özel vs. farketmez adamına göre hukuk olmaz ben buradan adil bir sonuç çıkacağına inanıyorum...
    Peki ortak bu alanı kozaya sattılar mi kiraladilar mi bununla alakalı bir belge evrak yokmudur.
    Otu boku kapa haber veren sirket boyle önemli bir konunun içeriğini sakladimi

SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Peki ortak bu alanı kozaya sattılar mi kiraladilar mi bununla alakalı bir belge evrak yokmudur.
    Otu boku kapa haber veren sirket boyle önemli bir konunun içeriğini sakladimi

rödövans sözleşmesi var 5 yıllık...bu sözleşmeye kozaa grubu uymadığı için madeni geri talep etti gübretaş....sonuçta bir şeyi bir yere satarsın veya kiralarsın sonunda para alırsın ortada birşey yok ve hala haklı çıkmaya çalışıyorlar....hangi kurala uymuş kozaa grubu hak iddia ediyor...

http://www.borsagundem.com/haber/gub...ok-dava/219070
    https://rapor.garantiyatirim.com.tr/.../GB_301215.pdf

3.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    rödövans sözleşmesi var 5 yıllık...bu sözleşmeye kozaa grubu uymadığı için madeni geri talep etti gübretaş....sonuçta bir şeyi bir yere satarsın veya kiralarsın sonunda para alırsın ortada birşey yok ve hala haklı çıkmaya çalışıyorlar....hangi kurala uymuş kozaa grubu hak iddia ediyor...
    Sözleşme varsa ilk mahkemede geri almaları lazımdı.mahkeme salakmı bir sözleşmeyi okuyup anlayamayak mı?

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

4.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    Geçenler de twitter da bununla alakalı bir belge gibi birşey vardı. Gerçekmi bilmiyorum ama çok açıktı yazılanlar. Mahkeme neden sonuçlanmıyor hayret

5.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Geçenler de twitter da bununla alakalı bir belge gibi birşey vardı. Gerçekmi bilmiyorum ama çok açıktı yazılanlar. Mahkeme neden sonuçlanmıyor hayret

gerçek sözleşme var paylaşılmıştı bulamadım...orada süre 5 yıl koyulmuş 5 yıl sonunda aksi bir durum olursa gübretaş sözleşmeyi iptal edebiliyor yazıyordu....karşı taraf uymamış sözleşmeye...uysa para nerede...ortada gübretaş kasasına giren para yok....897000 ons altın rezervli ocağı veriyorsun ortada para yok olacak iş değil...

6.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    gerçek sözleşme var paylaşılmıştı bulamadım...orada süre 5 yıl koyulmuş 5 yıl sonunda aksi bir durum olursa gübretaş sözleşmeyi iptal edebiliyor yazıyordu....karşı taraf uymamış sözleşmeye...uysa para nerede...ortada gübretaş kasasına giren para yok....897000 ons altın rezervli ocağı veriyorsun ortada para yok olacak iş değil...
    Eskiden bu altın sahasının nasıl peşkeş çekildiğini bilmek için deha olmaya gerek yok.
    Koza fetoculerin tarım kredi içi fetocu dolu feto heryere sözü geçiyor bedavaya aldı sahayı muhtemelen. Bu yamyam fetoculerden para isteyebilecek bir tane bürokrat çıkamaz çıksa adamın ayağını kaydirirlar. Şimdi aslında tam saha pres yapıp sahayı geri alma zamanı ama nerde

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •