-

Originally Posted by
ekrem55
Ortak şirketin başında sen veya ben veya bir başkası olsun hiç taş atıp kolun aağırmadan yönetim giderindeki kalemleri kes 400milyon kar yaparsın bu ciro ile en az
iPhone cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dövizle alınan bir hammadde var ama zam oranı yok hiç oluyor...iran fabrikası ölmüş durumda....istediği kadar sat kur olayı ne olacak....tabelada kar ne olacak...hep aynı masallar...1,4 milyar ciro ile 2010 yılında bu şirket 130 milyon kar açıkladı...
-

Originally Posted by
cmpemre
Yumaklı, "Tesis yatırımlarıyla bir yandan çiftçiye ve tarıma fayda sağlarken, bir yandan istihdam ve iş gücü üretmeyi, diğer yandan da satış karlılığı artışıyla yatırımcıları için de katma değer sunmayı amaçlayan GÜBRETAŞ, bu kapsamda özellikle Yarımca’da şirketin geleceğine dönük önemli adımlardan Liman Genişletme Projesi ile İskenderun’da stratejik tesis ve lojistik yatırımlarını hayata geçirmek için çalışmalarını hızlandırdı." diye konuştu.
Ilk defa yatırımcıları ile alakalı bir cümle kurdu. Gözlerim yaşardı çok duygulandım.
SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Desene yatırımlardan dolayı bir 10 senede daha kayıp kar nerde yok naptınız yatırım yapıyoruz efendim, lan sormazlarmı adama bu yatırımlar nezaman bitecek heryıl kardan fazla yatırım yaptınız sonuç kocaman bir hiç
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
ekrem55
Desene yatırımlardan dolayı bir 10 senede daha kayıp kar nerde yok naptınız yatırım yapıyoruz efendim, lan sormazlarmı adama bu yatırımlar nezaman bitecek heryıl kardan fazla yatırım yaptınız sonuç kocaman bir hiç
iPhone cihazımdan
Kendi adamlarının ceplerini doldurmanın förmülünü bulmuş müdür yatırım yapmak üretim maliyeti nakliye maliyeti yönetim gideri yatırımcıyada sap kalıyo
-

Originally Posted by
ekrem55
iPhone cihazımdan
belkide bakım masraflarını yatırım diye yutturuyor adiler...
-

Originally Posted by
xxtrader
belkide bakım masraflarını yatırım diye yutturuyor adiler...
Şirket şeffaf değil azizim daha çık masal anlatırlar
-
Ortaklar bu yükseliş hayırdır bir habermi var yoksa yanlışlıklamı biri yüklü aldı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
ekrem55
Ortaklar bu yükseliş hayırdır bir habermi var yoksa yanlışlıklamı biri yüklü aldı
dolara müdahale gündeme geldi olumlu algılanmış olabilir...şirketin döviz borcu çok...
-

Originally Posted by
ekrem55
Ekrem bey fazlasıyla acısını çıkarırlar nasıl olsa.
Beklentiye girmeye gerek yok bence.
Lütfettilerde %3 ıkına sıkıla çıktı
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri