-

Originally Posted by
trader5858
ortak su anda kar edeyim diye almiyorum artik. Maliyet düşürmek icin en uygun yerlere geldi artık. Burdan aşağıya azar azar alarak maliyet düşüreyim bari.uzun vade
Mantıklı ortak ben 3.68 den 8000 nin lot alarak mermiyi bitirdim ve çok büyük nir hata yaptım
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
ekrem55
Benim fikrim var ortak gider ve zarar göstermek için bir bahanemiz var demek istiyor değerli müdürümüz
iPhone cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim işimiz Allah'a kalmış vesselam.
Bu kadar stres çekenler olarak yüzümüz ne zaman gülecek merak ediyorum. 1 sene mi 2 sene mi. Timsah sabirliyimdir ama sabrinda bir sonu var
SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
cmpemre
Bizim işimiz Allah'a kalmış vesselam.
Bu kadar stres çekenler olarak yüzümüz ne zaman gülecek merak ediyorum. 1 sene mi 2 sene mi. Timsah sabirliyimdir ama sabrinda bir sonu var
Ben artık hükümetin yaptığının tersini yapıyorum döviz alma diyorsa döviz alıcaksın borsaya gir diyorsa uzak duracaksın duramasanda devlet hissesinden uzak duracaksın bu altın kuralı acı ama geç öğrendim
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Dustukce devamlı alis yaparak bana zarar yazdiran bu kagittan intikamımı alacagim insallah, osmanli çocugi seni düşür bakalim gorelimm.ytd.
-

Originally Posted by
zıpzıp
Dustukce devamlı alis yaparak bana zarar yazdiran bu kagittan intikamımı alacagim insallah, osmanli çocugi seni düşür bakalim gorelimm.ytd.
Zıpzıp yine bildin. Ralli yaptı hisse ters yönde.
Aman bidaha ralli kelimesini kullanma gözünü seveyim.
-

Originally Posted by
zıpzıp
Daha da batmayasin Zıpzıp hoca
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Arkadaşlar Twitter da gübretaş mağdurları sayfası açsak nedersiniz
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Malum cbaşkanı ubere el attı bizde grup oluşturursak sesimizi duyura bilşrsek bizede bir el atar heralde
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri