Bu yönetimi sosyal medyadan nerden bulursak cumhurbaşkanına şikayet kampanyası başlatıyorum hadi hayırlı olsun bunların yaptıklarını artık birilerinin kulaklarına üflemek lazım
Bu yönetimi sosyal medyadan nerden bulursak cumhurbaşkanına şikayet kampanyası başlatıyorum hadi hayırlı olsun bunların yaptıklarını artık birilerinin kulaklarına üflemek lazım
Sn taner yapalım da kimi kme şikayet edicez
Sn zeybekci ekonomi bakanı iken fosfat yatırımını Gübretaş ın Tunus da yapması lazım dedi senelik 600 milyon dolar para veriyoruz dedi müdürler acık lama yaptı böyle bir calışm yok diye adamlar bakan eziyo Recep başkan umurunda değil eski AKP lileri müdür diye yolluyor onlarda yatıyo. Müdürler olumsuz yaz engeli yersin. Cakma hesabımızı bile engel koydular
ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bir gubrf yatırımcısı olarak hayatımda bu kadar bir eziyet bir işkence görmedim....
15 Temmuz 2015 ten beri sürekli düşüş izliyoruz... Bırak yükselmeyi 20 kuruş tepkiye bile çakıyorlar...
Hayatımda böyle adi böyle şereefsz bir hisse görmedim... SPK zaten sürekli tepemizde.. azcık yükselsin hemen açıklama istiyor...
Eee bugün niye sormadan SPK neden düştü Gubrf...durup dururken.....
Yer İmleri