Ambargo biterse bence en kötüyü fiyatlamış olur...hisse üzerindeki en kötü durum ambargo bence önü açılır...ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ambargo biterse bence en kötüyü fiyatlamış olur...hisse üzerindeki en kötü durum ambargo bence önü açılır...ytd
durup dururken dün ne oldu da düştü o zaman...
ben sölim mahkeme ertelendi... eğer mahkeme sonuçlansaydı verecekler miydi madeni...!!!
kozal eski fetö şirketi... birsürü hakim savcı (tespit edilebilen) ihraç edildi...
vermek isteselerdi dün bu iş bitmezmiydi... 3 yılda bir dava neden sonuçlanmaz.. ortada cinayet yok araştırılması gereken bir durum yok... sözleşmeler ve anlaşmalar var onlar incelenip karar verilecek o kadar....
Maden olayında ben senden daha kötümserim ama bugüne kadar 60 günde bişey olmadı diye açıklama gelirdi..ilk defa benim gördüğüm mahkeme tarihi açıklandı..şirket mahkeme açtıktan sonra kozaya kayyum atandı...devlet büyüklerimiz henüz karar veremedi gibi...en iyisi gubre fabrikasını satmak o da zor...ytd
Bu 3 yıl boyunca gübrenin mahkemedeki muhattabı koza mı tmsf mi diye gitti geldi.en son koza olarak devam ettiler.o yüzden dava ilk defa seyrine girdi.bunun bilgisini verdiler.aslında iki mahkemelik olay.işin içinde siyaset olunca karısıyor.rövedans sözleşmesine uymuşmu uymamışmı?bu kadar basit.bence gübreye vermezler.şahsi fikrim.kozayı illa bir yandaşa satıcaklar.elindeki madenle daha katma değerli olur.oldud gübreye verdiler.gübre bunu işletmiyecektir.daha kendi işini yönetemiyor.en iyi ihtimal ne şiş yansın ne kebap olayına gelicektir.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yer İmleri