Artan

97,90 10 18:10
42,68 10 18:10
45,82 9.99 18:10
47,38 9.98 18:10
247,90 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

2,66 -9.83 18:10
3,67 -9.83 18:10
37,80 -9.27 18:10
96,80 -9.02 18:10
6.475,00 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

22.467.487.443,75 18:10
14.087.159.898,25 18:10
12.244.241.262,62 18:10
10.028.130.632,68 18:10
8.834.210.526,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7436 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Kozaa altin 388 milyon sermaye ile altin üretiyor satiyor 12 tl....gubrf olmayan tesis ve satis ile 23 tl...bunun akil mantikla izahi yok...gubrf hissesi çoktan tesisi kurmus satis yapmis yetmemis balonda eklemis durumda hisse fiyatina....odas 2 tl altin madeni ruhsatlari var surunuyor...2.rtalb vakasi iyi vurgun yaptilar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,854
     Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Kozaa altin 388 milyon sermaye ile altin üretiyor satiyor 12 tl....gubrf olmayan tesis ve satis ile 23 tl...bunun akil mantikla izahi yok...gubrf hissesi çoktan tesisi kurmus satis yapmis yetmemis balonda eklemis durumda hisse fiyatina....odas 2 tl altin madeni ruhsatlari var surunuyor...2.rtalb vakasi iyi vurgun yaptilar...
    dershaneci olayına ne diyorsunuz?
    "Yâ Kâfi el-Müvessîlimâ halaka mîn ata’i fazlihî!" ."
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    dershaneci olayına ne diyorsunuz?
    Hocam bu şirket hissesini 10 yil tuttum...yaklasik 40 bilançosunu bir sürü yöneticisini gördüm...en ufak haber hikaye bilgilendirirdiler...hisse ust uste arka arkaya tavan gormemistir...yuksek bedelsiz verdiginde bile...bu olay cok farkli ve mikrop kadar hakkimi helal etmiyorum....son zamanlarda is haricinde herturlu pisligi yatirimci yaniltma isini yaptilar yatirimciyi hisseden uzaklastirmak icin....meger adamlar buyuk vurgun hazirligi yapiyormus....hayatta satmayacagim hisseyi yalan dolan yuzunden sattim...10yil parayi uyuttuk resmen..az hissem yoktu.80 bin lot...sonuc hisse 2 tl den 15 tl ye cikti en ufak haber yok...sonra yillarin mahkemesi kazanildi...tesadufe bak.sonra maden sirketi vs.sonucta bilgi saklandi.birileri icerden bilgi aldi zengin oldu...sanirim ortak olacak firmaya hisse toplaniyor...kapali kutu...finansallar ile ederi buralar degil...5tl etmez...21 milyona satilamayan birkac gemi 75 milyon dolara satildi buda ilginc...nasil bir enayi buldularsa...allah yedirmesin diyorum...

Hocam bu şirket hissesini 10 yil tuttum...yaklasik 40 bilançosunu bir sürü yöneticisini gördüm...en ufak haber hikaye bilgilendirirdiler...hisse ust uste arka arkaya tavan gormemistir...yuksek bedelsiz verdiginde bile...bu olay cok farkli ve mikrop kadar hakkimi helal etmiyorum....son zamanlarda is haricinde herturlu pisligi yatirimci yaniltma isini yaptilar yatirimciyi hisseden uzaklastirmak icin....meger adamlar buyuk vurgun hazirligi yapiyormus....hayatta satmayacagim hisseyi yalan dolan yuzunden sattim...10yil parayi uyuttuk resmen..az hissem yoktu.80 bin lot...sonuc hisse 2 tl den 15 tl ye cikti en ufak haber yok...sonra yillarin mahkemesi kazanildi...tesadufe bak.sonra maden sirketi vs.sonucta bilgi saklandi.birileri icerden bilgi aldi zengin oldu...sanirim ortak olacak firmaya hisse toplaniyor...kapali kutu...finansallar ile ederi buralar degil...5tl etmez...21 milyona satilamayan birkac gemi 75 milyon dolara satildi buda ilginc...nasil bir enayi buldularsa...allah yedirmesin diyorum...
    Dostum ....sen bu gübrenin razi hareketini bilirmisin...gördün mü hiç..yaşadın mi o günleri...

Borsa da fırsatlar bitmez sen yeterki parayı bitirme...

xxtrader, jon vick, honky, çarli çaplin şimdi de rex,
    Yöneticiler her türlü pisliği yaptılarda sen ne yapmışsın birde ona bakalım...

bence daha fazla konuşma ......

6.  Alıntı Originally Posted by ertanky Yazıyı Oku

Selamlar ertanky, eskilerden bir tek sen kalmışsın sanırım... Bol kazançlar...
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Selamlar ertanky, eskilerden bir tek sen kalmışsın sanırım... Bol kazançlar...
    Selam dostum. Ben 15 16 bandı sattım elimde hissem yok bereket versin kazandık bişeyler fakat neler olmuş diye bakınca ne göreyim. Çarli çaplin yine dadanmış buraya bu sebeple ekran görüntülerini paylaştım.
    Ahlaksız çok çabaladı 3 tl den millete sattırmak için şimdi burada bunu tekrar görünce yeniler tanısın diye yazdım.

8.  Alıntı Originally Posted by ertanky Yazıyı Oku

La sende nasıl bir kösele pardon surat var

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •