“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Arkadaşlar neden bukadar sıkıyorlar bu Enkayı bi türlü satış baskısından kurtulamadı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Umudum var malimda var ...hayirlisi
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissemi vermeyi dusunmuyorum
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nakit temettüyü çok az dağıtıyolar hissenin yükselmemesinin nedeni bu tamamen...
anlamsız bir şekilde her sene 400 milyon lira bedelsiz sermaye artırımı var...şirketin ödenmiş sermayesi 4 milyar tl oldu hala daha 400 milyon lira bedelsiz veriyo...
bedelsiz yerine o parayı nakit temettü olarak dağıtsa bizim için çok daha iyi olur. erdemir'den deli gibi kar payı geliyo enka'nın 3 katı nakit dağıtıyo...enka'nın şu bedelsiz ısrarını anlamadım gitti.
bence borsadaki tüm hisseleri toplayacaklar zaman içinde o yüzden kar'dan hissedarlara değil şirkete yatırım yapıyolar. enka kendisine bechtel'i örnek alan bir şirket ve bechtel gibi borsada işlem görmeyen private bir şirket olma planları bulunuyor olabilir orta vadede.
Yer İmleri