Yavaştan almaya başladım, 4.05 seviyesi 2. kez test edildi. Çok ta güven duymuyorum ama nasip artık. 4 ün altına düşerse omuz atarım.
Yavaştan almaya başladım, 4.05 seviyesi 2. kez test edildi. Çok ta güven duymuyorum ama nasip artık. 4 ün altına düşerse omuz atarım.
Hissedeki piyasa yapıcılar alıcı buldukça veriyor görüntüsünde...
Ancak sermayesi 75 milyon olup; üstüne 50 milyon kar yazacak ve sürekli düşecek pek mantıklı da değil...
Tahminim yükseliş için ellerinde yeterli görmedikleri malı toplayabildikleri kadar aşağıdan biriktirmeye çalıştıkları yönünde...
Alım için çok aceleci davranmayacağım...
3,92-3,93 seviyelerine değer ve teyitli dönerse cazip hale gelecektir diye düşünüyorum...
Yɑpɑbildiğimiz herşeyi yɑpsɑydık, bunɑ kendimiz bile şɑşɑrdık...
Thomɑs Edison...
neyseki kapanışa doğru ufakta olsa bir zıpla geldi umarım yarın guzel olur
yatırım tavsiyesi değildir
Utanmasa dead-cross cizcek, peh!
Biraz alsam mı diyorum, sonra 118 bin olmuş endekse güvenemiyorum..
Bir yıllık ortalamasının bile altında fiyat.. vah kardeşim..
![]()
bende almayı dusunuyorum ama burdan alacak kadar aklımı peynir ekmekle yemedim endeks 119 000 a dayanmıs yukselmiyor endeks en ufak dususte ise bunun nasıl ayak uydurup dustugunu biliyoruz alım yerim 3.40 olacak
Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir
kac gundur islem hacmi rekor kırıyor yerinden kımıldamıyor hemde endeks rekoruna ragmen beyefendiler nasıl olsa 10 gun sonra konsolideyi de begenmeyip asagıya basacaklar anlamı cıkartıyorum buradan ..temettuye kadar (tabi verirse ) 3.40 lara cekerler bana gore ama bu benim dusuncem herkesin kararı kendine .
Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir
Şerefsiz spek,benim satmamı bekliyor herhalde!
Yer İmleri