bende almayý dusunuyorum ama burdan alacak kadar aklýmý peynir ekmekle yemedim endeks 119 000 a dayanmýs yukselmiyor endeks en ufak dususte ise bunun nasýl ayak uydurup dustugunu biliyoruz alým yerim 3.40 olacak
bende almayý dusunuyorum ama burdan alacak kadar aklýmý peynir ekmekle yemedim endeks 119 000 a dayanmýs yukselmiyor endeks en ufak dususte ise bunun nasýl ayak uydurup dustugunu biliyoruz alým yerim 3.40 olacak
Kɑbul edilen bir yɑnlýþlýk, kɑzɑnýlmýþ bir zɑferdir
kac gundur islem hacmi rekor kýrýyor yerinden kýmýldamýyor hemde endeks rekoruna ragmen beyefendiler nasýl olsa 10 gun sonra konsolideyi de begenmeyip asagýya basacaklar anlamý cýkartýyorum buradan ..temettuye kadar (tabi verirse ) 3.40 lara cekerler bana gore ama bu benim dusuncem herkesin kararý kendine .
Þerefsiz spek,benim satmamý bekliyor herhalde!
Amerikan Merkez Bankasýnýn yeni baþkaný Powell'ýn kongredeki konuþmasýndan çok etkilenen Ege Seramik 4.05 te baþladýðý ralliden sonra 4.17 de baþlayan kar satýþlarý ile yatýrýmcýlar için cazibesini korumaya devam ediyor (Tüh elimizden kaçýrdýk, düþse de alsak diye).
Fibonacci % 61.8 geri alma seviyesi olan 4.09 da kuvvetli desteði bulunan hissenin Allah'ýn izniyle bu desteði de aþaðý kýrarak cazibesini daha da artýrmasý bekleniyor.
endeks + dayken %1.5 dusmeyi basardý tebrikler bravo endeks 115 000 geldiginde bu hýzla beklentim olan 3.40 ta gelecek demekki karmýs temettuymus bedelsiz mis hepsi bos..temettu verecekse once onden hisseyi dusuruyor sonra temettu acýklýyor sonra temettu kadar verdigi zaman hisse o kadar asagýya geliyor noluyor boylece adnanýn ve ortaklarýný cebinden 5 kurus cýkmamýs oluyor kendilerini akýllý zannediyorlar ama 28 yýldýr borsayým tecrube kazandýk sokmuyor bana..kar bahane kucuk yatýrýmcýyý soymak sahane .
Bilançoyu da hep en sona býrakýr,1 mart akþamýndan önce açýklamaz...
Hadi be egecim blanco koþusuna baþla artýk, 2017 kâri son rekoru geçecek inþallah bunu sen çok iyi biliyorsun böyle mi fiyatlacaksin beklentiyi
sayýn hamitali bilancomu kaldý bilanco fiyatlanalý 3 ay oldu 3.90 dan 4.75 e cýktý ya daha ne bilancosu ..bilancoda acýklanmadan oncede ordan dusmeye basladý geriye acýklanýnca dusus hýzlandý konsolide 50 milyon gelse ne yazar 60 milyon gelse ne yazar benim tahminim konsolide 32-38 milyon arasý birsey gelecek siz haralde yeni borsacý falansýnýz hersey onceden fiyatlanýr borsoda bu hisse en az 0.50 kurusluk temettu veya en az %40-50 lik bedelsiz vermesse veya yabancý ortak ya da baska iyi bir beklenti gelisme vs dusus devam ederyukselmesi hayal bunun borsa 119 000 olmus dusuyorsa borsa yeniden 110 000 lere geldiginde 3.40 dan alýrým diye dusunuyorum .yatýrým tavsiyesi olarak algýlamasýn
Yer Ýmleri