gogos bana alýntý yapmýs bende ona bilancoyla yukselcegini dusunmuyorum demisim sonra cumma kuka rumuzlu kisi cok bilmis demis bana en az 4.35-40 acar 4.60 olur demis .ben ona cevap vermisim sen niye durup dururken alýndýn ??? cumba kuka sensen o baska ! once sen yazýlanlarý dogru okusan iyi olur hamitali !
Kɑbul edilen bir yɑnlýþlýk, kɑzɑnýlmýþ bir zɑferdir
Þu DJI da baþýmýza bela oldu haftalardýr, dünkü düþüþ inþallah etki etmesin diyordum Allah'tan þu ana kadar çok uymadý. Bir yandan da küresel borsalarda gözümüz olsun, blancolardan sonra baþýmýzý agritmaz umarým. Bundan sonra bir süre gizle bazlý bakicaz gibi, toplu endeks hareketi de hikaye oldu hava yollarý piyasasýnda.
Tekrar hayýrlý cumalar!
Gerçekten þaka gibi bir durum var ortada!Ege Seramik þu anki piyasa deðeri 303 milyon TL,ya da 79 milyon Dolar.Baþka bir anlatýmla 6.5 yýllýk karý ile þirketin %100 ünü alabiliyorsunuz.2 yýl önce yanlýþ hatýrlamýyorsam yenileme yatýrýmlarýepey bir milyon dolardý.Öte yanda millet F/K sý 60 lara gelmiþ hisseleri alýyor.Eh ne yapalým biz KY yýz,beklemekten baþka yapacak bir þey yok.
senin hisse gibi...neymiþ küresel piyasalar,bist düþüyormuþ..ya küresel piyasalar 2 yýldýr yükseliyor,bir yerin duydu mu da þimdi Dow30 %10 düþünce sen %20,bist %1 düþünce sen %3 düþüyorsun?Ýzlemeyeceðim artýk...
Yönetimin hissesine sahip çýkmasý lazým, bu ne saçmalýk
Karýný benzer oranda artýran konfrut gýda bugun yüzde 15 yaptý, yönetim anlayýþlarýnda ciddi problem var bunlarin
Daha önce de dedim zaten hisse de potansiyel var ama malesef zihniyet bozuk, geçen sene verdikleri tememtuyu de begenmedim, adam gibi rakam açýklasalar bari bu sene.
Buralardan bir yerden dip yapýp dönmesini umuyorum, inþallah yanýltmasýn da kimse zarar etmesin. Lakin her zamanki gibi tedbirli olalým
þu anki fiyat tam 3 yýl önceki fiyat.2015 mart:Yani Dow30 17700,bist 100'ün 76.000,THYAO nun 8.40,KRDMD nin 1.50 olduðu seviyelerinde...Hadi onu da geçelim bizzat EGSER'in rakamlarýna bakalým.2015 varlýklar 212,özkaynak 196,hasýlat 74,esas faa.karý 12.5,net kar 11 milyon.þimdi Varlýklar 421,özkaynaklar 285,hasýlat 383,esas faa.karý 55,8,net kar 47.9 milyon.....Sermaye hep ayný 75 milyon....adilik bu..
Yer Ýmleri