dönüþ emaresidir inþallah
Egeser biraz sabýr gerektirecek sanýrým..
Bu imtiyazlý hisse saçmalýðýný tamamen kaldýrmalarý lazým aslýnda, ama kimsenin umurunda deðil. Esas sözleþmesine bakýyorum da nitelikli dolandýrýcýlýk kývamýnda, tam bir þark kurnazlýðýyla yazýlmýþ. O kadarý halka açýk deðil de, varsayalým açýk olsa ve þirketin yüzde 99'unu alsan yönetimi ele geçiremiyorsun. Kar daðýtýmýnda %8 A Grubu, %5 B Grubu, %8 Yönetim Kurulu derken karýn yaklaþýk yüzde 20'sini patron baþtan cebe atýyor. Yani bunun F/K hesabýný yaparken sonucu 5/4 ile çarpmak lazým. F/K 8 görünüyorsa küçük yatýrýmcý için 10'a tekabül ediyor.
Bu da bana ders olsun. Esas sözleþmesini okumadan bir daha hisse almamalýyým.
YTD
Kötü yaný kendisi %8 in tamamýný alýyor,bize düþenin çok küçük bir bölümünü verip gerisini yedek akçeye ayýrýyor (28 milyon)...oysa kendisi de hiç olmazsa o %8 in bize verilen yüzdesi kadarýný alma hakký olsa o zaman temettü tatminkar olurdu...
Düþen kamayý oluþturmuþ görünüyor. Bu görüntü yükseliþe iþaret eder ama tabi önce yarýn 3.94 ün geçilmesi ve üzerinde kalýcýlýk görmek lazým..
Hayýrlý uðurlu olsun F/K 5.96 ya da indi.
Evet endeks sert geri çekilme yaptý ama halen daha HEKTAÞ , UÞAK F/K 16-17 lerde, KUTPO 7,5 larda.
3.85 te dip çalýþmasý yapýp tekrar 4 lü rakamlara geri döneceði senaryosu da suya düþmüþ görünüyor.
15 dakikalýk, saatlik, seanslýk, günlük, haftalýk ve de aylýk tüm grafikler nahoþ.
Aðustos ayýndan beri süren yaklaþýk 8 aylýk düþüþ periyodu nedense bitmedi.
Kaðýdýn bütün sýkýþmalarý düþüþle neticeleniyor.
Haberimiz yok, Ege Seramik battý herhalde !!!
Battý ya da çok ******** bir patronu var...
Yer Ýmleri