Senin ben hisse gibi....paçavra! týpký soysuz patronlarýn gibisin! düþ ******** 3 TL'ye....
Senin ben hisse gibi....paçavra! týpký soysuz patronlarýn gibisin! düþ ******** 3 TL'ye....
Geçen þirkete de bu rezil durumu sordum, hergün %1.5-2 eksi yapýyor, sahip çýkýn hissenize diye ama "efenim hisse tekniðe göere hareket ediyor, biz müdahale edemiyoruz" Hay o düþen teknik sizi de, þirketinizi de dip yapsýn emi.
Ne tekniði yahu, burda zaten üç beþ yatýrýmcý var onlarýn üç beþ kuruþunu da eritme peþindeyiz deyiverin.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
zorunlu temettüyü %20 den %50 ye çýkarsalar sorun çözülür,ya da temettüde imtiyaz hakkýný tümden kaldýrsalar daha iyi olur...Polat'ýn temettüdeki katakullileri yüzünden yükselmiyor.
Polat'ýn olaya el atmasý þart. Tahtayý çöpe çevirenlerin mal toplama hýrsý, güzelim þirketin marka deðerine büyük darbe vuruyor. Bu kaðýdýn deðerinin buralar olmadýðýný herkes biliyor. Herkes benim gibi baþka tahtalarda zararýmý kurtarýp EgSer'e geçeyim derdinde deðildir umarým. Toplayabildiðimiz kadar toplayacaðýz artýk...
YTD
Ben de her bakýmdan beðendiðim için almýþtým ama görüyorum ki bu hissenin ya sahibi yok, ya da varsa çok kötü niyetli birisi, son iki günde maskesi iyice düþtü, gerçek yüzü ortaya çýktý.
Polat, en son Macaristan'da bilmem kaçyüz milyon avroluk yatýrým yapma peþindeydi, hissenin durumundan bi haberdir herhalde, yatýrýmcý iliþkileri de þikyetleri iletmiyordur. Ancak Genel Kurulda kendilerine direkk aktarabilirz.
Bu hisseden bir cacik olmaz,köylünün kurnazi bunlar,ama bilmezler ky olmayýnca olmaz,
Sektor bitti zaten
HUAWEI VNS-L31 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hey yavrum tavana gidiyor hisse, bugün çamurcularýn günüymüþ.
Þu 3,64'ü geç artýk yahu.
Ne oldu ki aniden...
Yer Ýmleri