Burada yer alan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, yetkili kuruluþlar tarafýndan kiþilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alýnarak kiþiye özel sunulmaktadýr. Yatýrýmcýnýn mali durumuna veya risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir.
tahtada ektrem geliþmeler ve iþlemler olmaya baþladý
ne demýstýk gýrvavlayýn yavsaklar guluyoruz size demiþtik dimi gýrnavlamayý kestiler mýrýldanmaya basladýlar
artýk top bizim kalede degil karsý yarý sahayý gecti
geldýnýzmi hoþgeldiniz yavsaklar simdi 12 -10 mac oynayabýlýrýz hakem sizden nasýl olsa
NE OLDU PATRON EFENDI SENET AZCIK CIKSA KAFASINA VURUYORDUNYA NIYE 2 GUNDUR MAL SATMADIN AZDA OLSA ALDIN YOKSA BU YAVSAKLAR SENIN YAN KUURUMLARIN YADA ADAMLARINMI ÝCAZETÝ VERDINMI SONUNDA
kusura bakma ahmakca býr soru olduya ýdare edýver arada boyle salaklýklarýmýz olur
NÝYE BOYLE HAAREKETLI 2 GUNDUR ACABA
1- arsa satýsý ( bu sýgýr pazarda 2 kg limon satamaz gec onu ) %5
2- yabancý býr fona hýsse satýsý ( bak bu olabýlýr kot dýsý yabancýya satýs olabýlýr) %35
3- malumunuz býlanco vakti geldi býlanco býzzat sýzdýrýlmýstýr 110 -120 beklentým beným ektrem 140-150 falan gelecektir %25 ( bunu onceden haber alýp býlanco gelýnce okutacaklardýr vur kac taktýgi
4 ALOO kardes ben SIGIR... ben alacagým kadar malý aldým tahtada hareket yok dahada para yatýramam belcika merkezi kýzýyor cunku %97oldu elimde gel BIR EL AT sen yukarýlara tasý BEN YAZILI VE GORSEL BASINDA bogürürüm.. sen al sat fýyatý yukarý taþý. ya sen iþini bitirýnce ben satmaya baþlayayým yada þöyle yapalým sen beným malýda yukardan ciz sonrasýna karýþmam ama sana su kadar komisyon yada para veririm... %35
evet dusüncelerimi oranlarýyla yazdým
aylardýr 5 kademede gýrnavlayanlara ne olduki acaba serbest serbest cýzmeye baþladý
kim acaba bunlar
bundada iki ihtimal var
a--- %40oran
QNB yabancý býr ordine .... býr fona satýs yapýlacagýný haber almýþ yada o fon kendisi pasta buyuk futursuzca ciziyor burdan her aldýgým kar dýyor ( bu ýhtýmal dusndugumuz ýhtýmalse 17 -20 tl arasý satýþ olma ýhtýmalý yuksek tahtada 10,malýyetle 155 býn lotu kývýrdý
b...%60 oran
patron ýcazet verdi
hadin bakalým ben alacagý mý aldým ANA MERKEZ BELCIKADAN bana kýzýyorlar bu kadar lotu dötünemi sokcan zaten elýmýzde %97 býzde.. top sizde der pýyasa yapýcýsýný arar . yapýcý telefonu acar buyur sýgýr bey arzunuz ne dýye sorar. sýgýr belcýkadan aradýlar ebeme kadar kaydýlar kurtar bený bu durumdan der yapýcý hay hay der size adana c grupu ayarlýyorum ama yuzdelerýný alýrlar der.. kurtar benýde ne alýyorsa alsýnlar hepsý yasal olsun ama ben gerekýrse basýnda bogururm bilancoyla desteklerým olmadý hayalý haber yayarým pýyasaya yeterký bený kurtar der bunun uzerýne MISIR ulkesýnýn yapýcýsý KEOPS ankarayý arar.. YÜCE biraderler nasýlsýnýz ...iyýyýz aq yýne nerde dotunuz sýkýstýda bizi aradýnýz .. hým kemkum biz egproda zýkýstýk belcýka býzý dudukluyor kurtar bizi ee tammam kurtarýrýz su haberý yay ..para gonder.. elýmýzde nakýt olsun ama el altýndan.. býlancoyu soyle bakým kac gelýcek.. beným komýsyon kac olucak der telý kapatýrlar
EGPROCULAR pýramýt ý takýp edýn satýyorsa eliniz tuþta olsun.. cýkamasýn ..orada 655 býn lot var o cýkasýya sýzde cýkarsnýz ý zaten cýkamadýkca topu yukarý surerler ama tahtada satýyorsa ve fýyat yukarý cýkýyorsa dýkatlý olun YÜCE kardesler anlasmaya baglý olarak malý alýp fýrsatýný bulunca cakacakdýr yem olmayýn
ama satýsý yoksa bekleyýn 15 -20 kurumdan iþlem yapan YÜCE biraderler fýyatý yukarý cekýp alavere dalavere malý cýkarlar sonrada pýramýt satýsa gecer ( QNB- GEDÝK _ÝÞ _ZÝRAAT_DELTA_YAPI KREDI_INVEST _MARBAÞ_GARANTÝ_PHILIP CAPITAL_AK_DENÝZ _TACÝRLER arada ufak oynadýklarý varda onlarý pek kaale almayýn karsýlýkl ýiþlemlere dikkat edýn
unutmadan solým lýnktede bunlarýn ayak izleri var ordada kulagýma yabancýya satýs haberý geldý amane derece dogru býlemem sýg tahta egproyu lýnkle beraber onla beraber ýzleyýn
BEN RESMI CIZDIM BENDEN BU KADAR ISTEYEN ISTEDIGINI YAPAR ARTIK
absurd hareketler ve buyuk marjlar ortaya cýkacakdýr. sýg kagýt teknýk zor olur yýnede belirtelim kýsa vade
10,4 -9,80- 9,40sýralý destekler
11,40 11,80 ýlk dýrencler
13,25 tl olarak tarýhý zýrvesi
.................................................. .................................
ÞÝMDÝ GELELÝM SADEDE
TOP BÝZÝM KALEDEN UZAKLASTI SÝZÝN YARI SAHANIZA TASINDI
EE BEN SÝZÝ BEKLIYORUM DEMÞITIM DIMÝ
CENTILMENCE MAC OLSUN DÝCEMDE SÝZDE CENTILMENLIK SEMTINIZE BILE UGRAMAZ
ISINMA TURLARI BÝTTÝ ISIRMA TURLARI BASLIYOR
HADÝN BAKALIM KOLAY GELSÝN
MAC BAÞLASIN
unutmadan yazayým
eger yabancýya kot dýsý satýþ olursa (17-20) gýbý
yabancý bunu hayrýna almýcak orta vade 30 ve uzerýný gorur
boyle býr geliþme varsa soyle býr haber cýkacakdýr
býlmemne yatýýrm fonuna satýþ için yetký verýldý derse
býlýnký satýs anlasmasý yapýlmýþtýr
o zaman yaslanýn arkanýza ýzleyýn
Likidite böyle mi saðlanýyormuþ
10.5-10,7 nette 24000 lot satmýþ piramit efendi
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
bu sorun askýda kalmýþ cok gec ve gereksýz býr cevap olucak yýnede yanýtlayalým
aslýnda B grubuna dusuruluyorduk ama 3 ve 4 ceyrekte verdýgý temetulerle ucu ucuna kurtardýlar
yapýcý iþini iyi bilir..
BALIK BAÞTAN KOKAR
AT SAHÝBÝNE GÖRE KÝÞNER
umarým SUYUN BAÞINDAKÝ INBELERÝ anlamýþýndýr artýk
zamaný geriye tarayýnca anlaþýlýyorki ..........
hakkýnda o kadar yazacak sey var ki yazdým yazdým sildim lan.. niyemi sildim bilmesin görmesin duymasýn hayal kýrýklýgýna ugramasýn kýyamadým ona lan
pýyasa yapýcýmý tahtanýn kan emicisimi herkes biliyor artýk
fotorafda artýk her sey netleþti
aslýnda kim oldugunu biliyordumda yýnede ýhtýmalli düþünmüþtüm
sen gedik ve iþ ten gýrnavla dur
döt kadar tahtada bu kadar kurumla nýye iþlem yapýyon lan ýstedýklerýn gelmýyormu
kapanýsta nýye asagý basmaya calýsyon len erkeklýk edýyon nýye sýlýyon emýrleri versene
yukardan yan kurumlarýna alýyon asagý gelýyon yermýyýz dangoz
mal istýyorsan yukarý cýkýcan armut ordan býle gelecegi supheli
EGEPROFIL yaptýgýn içi boþ tahtalara benzemez her ne kadar baþýnda kan emýcýler olsada sürünsede sövsekde
TEMELÝ VAR LAN TEMELÝ evemý goturcen bu temeli PENGUEN
her ne kadar patronla ortak calýþþanda
DEDÝK SÝZE KAVALYENÝZÝ OGRENECEKSINIZ KAFANIZA VURA VURA OGRETECEM SÝZE
CUVALLA PARA VERECEKSINIZ BANA
vermesenýzde sorun degil temettulerýmý alýr alýr yerim
artýk para kazanma kaybetme evresýný gectim amacým tekerinize comak sokmak
siz bana sabrý ogrettýnýz benýmde size ogreteceklerým olacak ve oluyorda
size bu tecrubeyý bedava vermem
CUVALLA PARA VERECEKSINIZ
anladýnmý PENGUEN
dýger yaptýgýnýz tahtalarda gözlemde
býlmýyommu sanýyorsun PENGUEN
hadý bakalým bolýngeri icine soktun hacýmý dusurdun
bundan sonra neyapacagýný býlýyorsun
bende cuma gunune kadar biþeyler yapacagýný býlýyorum en azýndan umuyorum
teknýk olmalý dýyor yukarý atak yapmalý dýyor
þimdi bu yazýyý gordunya bana ýnat yapmassýn
yapma mýkýmde degil asagý gelýrsen malý kaptýrýsýn o yukardan aldýgýn lotlar sana zarar olarak girer
bugun olmazsa yarýn yarýn olmazsa haaftaya haftaya olmazsa aya*- yýla
daha onceký içi bos tahtalarý 3-5 katladýn e boyle temeli olan ama sýg tahtanýn ne eksýgý var sýg olunca hemende satamazsýn
sen calkala belki olgun dutlarý dusurusun ama daha cok ham dut var
CÝN ÞÝÞEDEN CIKTI
ANLATABILDIMMI PENGUEN
2018 yýli bilancosunu karsilayacak seviyeleri belirlemisler herhalde.
Persembe ve cuma bu seviyelere getirecekler gibi. Yerimizi aldik filmi seyrediyok... saygilar
SM-N910H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri