Bu sayfa ne kadar sahipsiz yahu.. kimsede yok mu bu kagittan.. emlak sirkeeri hareketlenir de bu hareketlenme mi. Cok etresan
Bu sayfa ne kadar sahipsiz yahu.. kimsede yok mu bu kagittan.. emlak sirkeeri hareketlenir de bu hareketlenme mi. Cok etresan
Ekonomist olan biri var mý burda aklýma bir soru takýldý onu sormak istiyorum ama ciddi Bilgi birikimi olan biri lazým
ege profil'in 2020 yýlý 6 aylýk konsolide net karý 14.134.393 tl (2019/6 aylýk: -810.133 tl)
10.08.2020
tarihinde Ege Profil Ticaret ve Sanayi A.Þ. paylarý ile ilgili
olarak 15,94-16,46 fiyat aralýðýndan 487.000 toplam nominal tutarlý satýþ
iþlemi hakim ortaklýðýmýz Deceunick NV tarafýndan gerçekleþtirilmiþtir. Bu
iþlemle birlikte Ege Profil Ticaret ve Sanayi A.Þ.sermayesindeki
paylarýmýz 10.08.2020 tarihi itibariyle %0,60 düþmüþtür.
Ýþlemin detaylarýna
iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda verilmektedir.
29.05.2020 tarihli KAP
açýklamasý ile kamuya duyurulan hakim ortaðýmýz DECEUNINCK N.V.'nin 2.000.000
(Ýkimilyon) adet Ege Profil Ticaret ve Sanayi A.Þ. ("EGPRO") payýnýn
satýþ iþlemi 10.08.2020 seans kapanýþ tarihi itibari ile tamamlanmýþtýr.
Hissede pek yazan yok.
Þirket çok güzel bir þirket,karlýlýgý güzel sermayesi kuvvetli yabancý sahipli.
Biraz araþtýrma neticesinde þirketin yöneticileri ve likidite saglayýcýsý þirketi güvensiz bir hale getirmiþ.
Þirketin satýþlarý iyi ,fakat þirket mahalle kavgasý yapar gibi piramit menkul aracýgýyla þirketi alt lige düþürmüþ.
Böyle bir þirketin kurumsal kimliginden uzak bir haraket yapmasý güvensizlik oluþturmuþ.
Sizce böyle bir þirkete yatýrýmcý gelirmi bence gelmez.
Kendi emsalinde þirketler borsada takýr takýr yatýrýmcýlarý kazandýrýrken þirketin olanlarý sadece iZliyor.
Likidite saðlayýcýk adý altýnda .......... ben begenemedim.
TÜRKÝYE nin en degerli markalarýný bünyesinde bulunduran bir þirkete asla yakýþtýramadým.
Þirkete tavsiyem,acilen likidite saglayýcýlýk faaliyetinin durdurulmasý ve istikrarlý bir þekilde gelecek ile alakalý 3 ayda bir sunum yapýlýp
yabancý fonlarla görüþülüp þirketi tekrar üst lige çýkarmalý.Bu þekilde mahalle kavgasý yaparak sadece
kendi kendilerine zarar veriyorsunuz.
Þirket hissesi elimde çok az var,ama onuda sizin mahalle kavganýza kurban etmeyecegim,istikrarsýz þirketlere yatýrým ARTIK YATIRIM YAPMIYORUM.
Benimki yatýrýmcý tavsiyesi,yinede siz amatör liglerinde kalýn isterseniz.
Ama borsamýzýn selameti açýsýndan hisselri toplayýp çýkmanýz daha dogruda olabilir.
3,4 milyon toplayagým diye garibanlarý ellerinden parayý almak insanlýk onuruna uygun degildir.
Yahu þu KOÇ grubunu örnek alsýn tüm þirket sahipleri,addamlara yahudi derler inanýn en dürüst þirketleri borsada iþlem görür.
TTRAK hissesini bilmeyen yoktur inceleyin son 10 yýlýný görün patron nasýl olurmuþ.
bu þirkete yatýrým yapan ve ellerindeki lotlarý tane tane sayan bir aracý kurum ve patron var.
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN. Bana eyvallah.
NOT:yazdýklarýn ytd degildir ben acemi biriyim alýrsanýz satarsanýz batarsýnýz.
Eylül 11 cuma itibarý ile kapanýþ fiyatý 16.40.....Buraya not almýþ olalým....Teknik olarak olgunlaþmýþ.Bu fiyatlarýn artýk çok geride kalacaðný düþünüyorum....teknik hazýr.... gideceði yere gittiði zaman bakarýz..
9,14 maliyet ile aldýðým göz bebeðim EGPRO yu 19,25' ten sattým. Kalanlara bol kazançlar. Tekrar gelirim.
...ORGE CEMAS ASUZU SASA PNSUT NETAS CONSE ODAS...
Yer Ýmleri