Kredili iþlem ve açýða satýþ yasaðý.
Hissenin yukarý gidiþini önlemek maksatlý. Niçin yeni halka açýlan hisseler tavan tavan yaparken bu önlemler alýnmýyor.?
9 Aylýk bilanço için 1,8,2024 tarihine kadar ek süre vermiþler. Saçmalýktan baþka bir þey deðil, zaten yýlsonu bilançolar gündeme gelecek. Bir yýl sonra verilecek bilançonun ne önemi kalýr. Açýkçasý bilanço da vermeyin diyorlar.
%12 si halka açýk olan deðerli ve düþük Ödenmiþ Sermayeli bir þirketin fiyatýný baþka yöntemler varken böyle demode önlemlerle mi dizginleyecekler þaþýyorum.
Halka açýk þirketlerde yýllarca bilanço hazýrlamýþ biri olarak devamlý ek süre istenmesini de doðru bulmuyorum. Hep zamanýnda iþimizi bitirdik. Bu bir eksikliktir.
Son düzenleme : agg; 02-11-2023 saat: 18:57.
Ek süre bu sene için deðil önümüzdeki senenin bilançosu için. 2024 te þirketi yoðun bir mesai bekliyor anlamýný taþýyor bana göre. Bu sene de ilk 6 aylýk finansal raporda yaklaþýk 800 milyonluk bir alacak görünüyordu. Adamlar piyasadan alacaklarýný toplayamadan rapor yazmak zorunda kalýyor![]()
Sayýn teas41
Þirket zaten yoðun mesaide. Üretim ve satýþlar seneye de ayný hýzla devam edecek. Yoðun mesai ve alacaklar bilanço açýklamasýna engel bir hal deðil. Hepsinin yasal bir yolu var. Önümüzdeki senenin bilançosu için þimdiden karar alýnmaz.
Bu mesajý ben mi yanlýþ anlýyorum???
01.01.2024 - 30.06.2024 tarihli finansal raporlarýn KAP'a bildirimi ile ilgili olarak ek süre verilmesi Sermaye Piyasasý Kurulu tarafýndan uygun görülen þirket aþaðýda yer almaktadýr.
- Ege Profil Ticaret ve Sanayi A.Þ. (23.08.2024 (dahil) tarihine kadar)
Yer Ýmleri