Sermaye artýrýmý gerçekleþti , hayýrlý olsun 🇹🇷🇹🇷
Sermaye artýrýmý gerçekleþti , hayýrlý olsun 🇹🇷🇹🇷
Hayýrlý olsun kuzucuklar geçmiþ hesaba Egepro'ya güveniyorum Tav'dan sonra beni mutlu edecek 2.hisse olacak diye hissediyorum inþallah yanýlmam.Digerlerinden bir hayýr gelmedi.
Hepimiz rahatladýk.. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakalým.. Beklentim yüksek olduðu için bugünün bebeklerini 7 yaþýnda hesabýmda görmek isterim.. Nasýl koþar 7 yaþýndaki çocuk zevkle izlerim.. Tahtada milyon lot yýkýlan grup 200 tl maliyetle beklerken bakalým neler yapacaklar.. O gruptan olsaydým elimi artýrýp 2 milyon lota çýkarýrdým.. Patron satýþý korkusu kim bilir nasýl rüyalar gördürüyor o gruba.. Bir tahtada patronla sidik yarýþý yapacak olanýn çok gizli gündemi olup kuzu postu giymiþ kurt olmasý lazým.. Bu egpro da sökmez.. Toplayan bizim gibilere zaman tanýnmasýna fýrsat doðuran bir durum..Ama unutmayýn daima 1mt ileri iþeyemezsiniz![]()
Deðerli arkadaþlarým
Bundan sonra nasýl bir yol izleyecek
Bu kadar düþmesinin sebebi gurup girmesi mi
Hisse senedi fiyatýna göre çok zarar verdi
Yapýsý itibarýyla (Halka açýklýk)þirket çok gergin.. Biraz mal yapmak isteyen bir grup olunca aksi yönde tepki veriyor..Normal.. Önemli olan maç sonucu.. Hisseye çok büyük girebilcek gruplarýn korkusu hisse yeni arz yaparsa ne olur?.. Bir þey olmaz.. Karlýlýk varmý ,þirket iyi yönetiliyor mu evet.. Þu an konjönktür desteklemiyor ki yükselsin.. Dolar kuruna ilk tepki gösterecek þirketlerden.. Hepimizin elindeki malý doðal olarak konrol ediyorlar.. Bence iyi de yapýyorlar.. Kümese tilki dadanmamalý.. Bu hisse yolunda yürüyen büyüyen nadide bir kurum.. Tahtada tantanacýya gömlekçiye çakala ihtiyaç yok.. Ben þahsen her geri basýldýðýnda gücüm kadar alýyorum.. Ýnanmýþ ortaklar bize yeter..Bu sermaye artýrýmý zannýmca önümüzdeki beþ senenin artýrýmý idi.. Ýþimize bakalým.. Tüm ortaklara ve yönetime iyi bir hafta sonu dilerim.. Syglr.![]()
Beklemeye devam 🇹🇷
Ortaklarým
Neden bu hisse senedi sürekli olarak düþüyor
Bizim için çok zor bir hisse senedi
Bu hisse senedi bitirdi beni
Cevap basit.. Satýþ dalgasý genele yayýldý ve bizide etkiledi.. Mesele almaya devam edecek gücün var mý??.. Þirketler alým için fýrsat seviyelere geldiðinde bizim yatýrýmcý küser kenardan izler.. Ben dünde aldým bugünde.. Seçimler sonrasýna sabrý olmayanýn iþi zor..20.50 altýna þimdilik sarkmaz gibi duruyor ama iþin küresel boyutuda var.. Dünya cendereden geçiyor.. En zor senemiz.. Syglr...
Yer Ýmleri