Sýrayla üstad. Sabýr. Brüt takas olmasaydý farklý olurdu tabi. Pimas zararý 1/30 a indirmiþ. 30 kat fazla kar etmiþ diðer tabirle. Onu da tutamayacaklar brüt bitimine yakýn. YTD
Sent from my LG-D855 using hisse.net mobile app
Sýrayla üstad. Sabýr. Brüt takas olmasaydý farklý olurdu tabi. Pimas zararý 1/30 a indirmiþ. 30 kat fazla kar etmiþ diðer tabirle. Onu da tutamayacaklar brüt bitimine yakýn. YTD
Sent from my LG-D855 using hisse.net mobile app
tavan çekip kapatýrsa pazartesi uçuþ var
merhabalar ,
sadece bilmediðimden soruyorum. bir seansta %16 yükseliþ nasýl oluyor? iki seans toplamý okadar olmasý gerekmiyormuydu? öðrenmek için soruyorum yoksa yükseliþten þikayetçi deðilim))))))
teþekkürler saygýlar
Sistem degisti.seansa bakmadan toplam yuzde 20 yapabiliyor hisseler.
Sent from my LG-H818 using hisse.net mobile app
Deðerli arkadaþlar bilançomuz hayýrlý uðurlu olsun bilanço konusunda yorumlarýmý sonraya býrakýp ilginç bir soru sormak istiyorum...Bu sorumun cevabý da kaðýtta yeni bir beklenti oluþturabilir...Demem o ki þimdi þirket 30 mart a kadar yeni fabrika binasýna taþýnacak ya acaba eski fabrika binasý ve müþtemilatý ne olacak???Eski fabrika yeri kira mý yoksa kendisinin mi???Eðer kiraysa bunlar sonraki bilançolarda artý deðer olur ama eðer kendisininse ve satýyorum derse ve birde kýymetli bir araziyse iþte o zaman abad oluruz...Þu an tahtadaki rakamlar bile komik kalýr....
Yatýrým tavsiyesi deðildir...
128 lira olur.Yok yok 224 lira olur.
Yer Ýmleri