9,22 oldu yauf maþallah...dün 10,50den lankimdi ky mý ydý acaba??
Not henüz almadým ama takipteyim alým yapacam iþallah...
9,22 oldu yauf maþallah...dün 10,50den lankimdi ky mý ydý acaba??
Not henüz almadým ama takipteyim alým yapacam iþallah...
Çok fazla tepki vermedimi sizce
ASUS_Z00ED cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazar payý en yüksek þirket bildiðim kadarý ile. Ýnþaat sektörüne çalýþýyor dolaysýyla dönemsellik var. Ýlk çeyrek satýþ ve kar rakamlarý 6-9-12 dönemlerine göre daha az önemlidir. Bu dönemde ciro ve açýklanan kar-zarar hisse deðerine bu denli etki etmemeli. Gelen sonuç rakamlarýný kullanýyorlar.
Eee bizim çakallara gün doðdu.... Bundan iyi fýrsatmý olur, þirketin en parlak dönemi bu dönem yaHa bide bizim türk yatýrýmcýsý bilançoyu tam olarak inceleme zahmetine katlanmaz direk kar/zarar hanesine bakar hemen kar mý/ zarar mý var diye!! Ben þahsým adýna bilançoyu incledim, beðendim!! -200'e takýlmamak lazým niye mi; Þirket en parlak bilançolarý açýklayacaðý bir döneme giriyor bu1, Avrupanýn en büyük fabrikasýný açtý üretime geçti bu 2, Stoklar göz alýcý bu 3, Karýný yatýrýmcýsýyla paylaþan dürüst bir yabancý ortaðý var bu 4 daha da sayýlabilir... Ben bu bilançoyu doðum sancýsý olarak görüyorum gelecek parlak günlerin habercisi... Bu tabiki benim þahsi görüþümdür.. Yatýrým tavsiyesi içermez....
Saygýlarýmla....
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þu mal stoðu gelecek için bize ümit verir mi geçen dönemki mal stoðu ne kadardý?
LG-H860 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vur gözünün üstüne karakolu bulamasýnÇakaaalll.....
Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Biraz zahmete girip kap'a baksan?
Ytd
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri