Piramit in takastaki orani çok onemli
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piramit in takastaki orani çok onemli
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim pimaþ'lar hala duruyor, 3 ocak'ta deðiþecek galiba
dön dolaþ burda durdum, yazdýklarýmý uydurdum.
yatýrým tavsiyesi deðildir.
4 yýllýk pimaþ yatýrýmcýlýðýmýzý 5'nci yýlda Egpro'yla taçlandýrdýk. Gelirken neler getirdik;
Bizim geliþimizle Egpro'nun sermayesi sadece 2 milyoncuk arttý. 2 milyon karþýlýðýnda;
30 Milyon dolarlýk Gebze'de ki arazimizi
Tahmini yýl sonu gelecek 25 - 30 Milyonluk 2017 dönem karýný
Rusya'da bulunan fabrika binasý ve arazisini
Türkiye'de PVC sektörüne ismini vermiþ PÝMAÞ markasýný (Parayla ölçülmez).
Cam yaptýracakken ne diyorsunuz.Pimapen yaptýralým(Sektörün selpaðý)
Biz buraya bu kadar yükle gelirken, sermayecikte sadece 2 milyonluk deðiþim oldu.
Ey bree spek abim (tanýdýktýr kendisi) 2006 yýlýnda 7 TL'li fiyatlarý görmüþ yaklaþýk 10 yýldýr yatýrýmcýsýna bir kuruþ kazandýrmamýþ Deceunnick hisseleri birleþmeninde sinerjisiyle, temettü beklentisiyle, satýþ gelirleri projeksiyonuyla, bardaðý doldurmuþ varlýklarýyla hala 800 Milyon TL piyasa deðerinde tutmaya mý devam edeceksin ? Þu tahtanýn hurda deðeri þuan 2 Milyar piyasa deðerini hakediyor. Sende biliyorsun bende biliyorum. Mevzu adamlýkta!
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
KAP *** BORSA ÝSTANBUL A.Þ. *** EGPRO,PIMAS *** BISTECH Pay Piyasasý Alým Satým Sistemi Duyurusu
Sermaye Artýrýmý (Devralma Yoluyla Birleþme)
BISTECH Pay Piyasasý Alým Satým Sistemi Duyurusu
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? : Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Açýklama
Ege Profil Ticaret ve Sanayi A.Þ.’nin (EGPRO.E) Pimaþ Plastik Ýnþaat Malzemeleri A.Þ.'yi (PIMAS.E) devralmak suretiyle
birleþmesinedeniyle EGPRO.E pay sýrasý 29.12.2017 tarihinde SERBEST MARJLA açýlacak olup referans fiyat 10,23 olarak
ilanedilmiþtir (Referans fiyat, fiyat adýmýna yuvarlanmamýþtýr).
-KAP-
kutlamayý saat 5 den sonra yapmayý dünüyor galiba sayýn spek.saygýlar.YTD.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
ne kadar kar ettin ey vakýf ey gedik ey ***amit
http://share.matriksdata.com/share.a...12291435232604
Yer Ýmleri