Sn. Reaktör ve diger arkadaslar isteklerinizi aynen ve fazlasiyla toplantida gundeme getirecegim. Ýstedigim bir durum da, insallah patronlardan da katilan olursa super olacak...
SM-N910H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Reaktör ve diger arkadaslar isteklerinizi aynen ve fazlasiyla toplantida gundeme getirecegim. Ýstedigim bir durum da, insallah patronlardan da katilan olursa super olacak...
Genel kurulun gundem maddelerinden bir tanesi de 10. Madde. Bu maddeyi de okuyup fikirlerimizi paylaþirsak burada memnun olacagim. Þu an saat cok gec oldu, yazamiyacagim. Yarin oburgun bu maddeyide paylasalim burda... çok çok önemli bir madde bence. Saygilar...
10. Madde þu :
Yönetim hakimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerin
Yönetim kurulu ųyelerine
Ýdari sorumlulugu bulunan yöneticilerin ve bunlarin eþ ve ikinci dereceye kadar kan ve sihri yakinlarina
Türk ticaret kanununu 395 ve 396 maddeleri cercevesinde izin verilmesi ve SPK kurmsal yönetim ilkeleri 1. 3. 6. Belirtilen iþlemler hakkinda bilgi verilmesi...
Minefe bi açýklasan bizim kafa basmii sende taksit taksit konuþuyorsun [emoji23]
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu madde yi ben de yanlis algilamisim... bugun hukukcu birinden ogrendim, yasal zorunluluklarini ilgili kisilere hatirlatilmasiymiþ...
Bende yonetimdeki kisilerin hisse senetlerindeki paylarda islem yapmalarina izin verilmesi ve bu islemleri kap ta bildirme zorunlulugu gibi algiladim..
Ýyice kafayi kirdik artik. Nerden ne çikarcaz diye ugrasiyoruz... neyse 23 nisan tatil herhalde. Borsa sali gunu islem gormeye baslayacak herhalde... ve seans acildiktan 1.5 saat sonra toplanti baslar. Gecen yil katilmamistim bu yil biraz uzecegiz arkadaslari. Ýyice þiþmeye basladim bu iþe yahu...saygilar
genel kurulda önemli unsurlarý dile getirmek gerek
halka açýklýðýn yükseltilmesi
hissenin A tipine geçmesi
pazar deðiþikliði
ihracat anlaþmalarýnýn, olumlu haberlerin KAP a aktarýlmasý
pimaþ' tan gelen arsa satýþý
düzenli temettü ödenmesi
firma üretim tesislerinin tanýtým videolarý ve drone çekimleri hazýrlanmasý
hissenin cazibesinin arttýrýlmasý
...ORGE CEMAS ASUZU SASA PNSUT NETAS CONSE ODAS...
Yer Ýmleri