***EGPRO*** EGE PROFÝL TÝCARET VE SANAYÝ A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
***EGPRO*** EGE PROFÝL TÝCARET VE SANAYÝ A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim )
Özet Bilgi Genel Kurul Toplantý Çaðrýsý
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi 01.01.2018
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi 31.12.2018
Karar Tarihi 02.04.2019
Genel Kurul Tarihi 07.05.2019
Genel Kurul Saati 11:00
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih 06.05.2019
Ülke Türkiye
Þehir ÝZMÝR
Ýlçe MENEMEN
Adres Atatürk Plastik O.S.B Mah.5.Cad.No:4 MENEMEN/ÝZMÝR
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ ve Toplantý baþkanlýðýnýn seçilmesi, tutanaklarýn imzasý için yetki verilmesi.
2 - 2018 yýlý hesap dönemine ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunmasý ve müzakeresi.
3 - 2018 yýlý hesap dönemine ait Baðýmsýz Denetim Raporunun okunmasý,
4 - 2018 yýlý hesap dönemine ait Finansal tablolarýn okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý.
5 - Yönetim Kurulu üyelerinin görev sürelerine iliþkin faaliyetlerinden dolayý ibrasý,
6 - Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi, baðýmsýz üyelerin seçimi ve onaylanmasý, görev sürelerinin ve ücretlerinin belirlenmesi,
7 - Yönetim Kurulu'nun 2018 hesap dönemine iliþkin, kar daðýtým konusunda almýþ olduðu teklif kararýnýn görüþülmesi,
8 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince Yönetim Kurulu tarafýndan yapýlan Baðýmsýz Denetim Kuruluþu seçiminin onaylanmasý ve Baðýmsýz Dýþ Denetim Kuruluþuna ücret ödenmesi konusunda Yönetim Kurulu ‘ na yetki verilmesi,
9 - Baðýþ ve yardým politikasý doðrultusunda, þirket tarafýndan yýl içinde gerçekleþtirilen baðýþlar hakkýnda ortaklara bilgi verilmesi ve önümüzdeki yýl içinde gerçekleþtirilebilecek baðýþlara iliþkin sýnýrlarýn belirlenmesi,
10 - Yönetim Hakimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerine, Yönetim Kurulu üyelerine, idari sorumluluðu bulunan yöneticilerin ve bunlarýn eþ ve ikinci dereceye kadar kan ve sýhri yakýnlarýna Türk Ticaret Kanunu 395. Ve 396.Maddeleri çerçevesinde izin verilmesi ve Sermaye Piyasasý Kurulu Kurumsal Yönetim Ýlkeleri 1.3.6 belirtilen iþlemler hakkýnda bilgi verilmesi,
11 - Sermaye Piyasasý Kurulu' nun düzenlemeleri kapsamýnda iliþkili taraflarla 2018 yýlý içinde yapýlan iþlemler hakkýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi,
12 - 2018 yýlý içinde üçüncü kiþiler lehine verilen teminat,rehin,ipotek ve kefaletler ile gelir ve menfaat saðlanýp saðlanmadýðý hususlarýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi ,
13 - Dilek ve temenniler.
14 - Kapanýþ.
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
EK: 1 Genel Kurul Bilgilendirme Dökümaný.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný
EK: 2 Genel Kurul Toplantý Çaðrýsý.pdf - Ýlan Metni
EK: 3 Vekaletname.pdf - Diðer Genel Kurul Çaðrý Dokümaný
Ek Açýklamalar
Yönetim kurulumuz ,belirtilen gündemi görüþüp karara baðlamak üzere, Þirketimiz 2018 faaliyet yýlýna ait Olaðan Genel Kurul Toplantýsý'nýn "07/05/2019" saat 11:00'de Menemen Plastik Ýhtisas Organize Sanayi Bölgesi 5.Cad. No:4 Menemen/Ýzmir adresinde yapýlmasýna karar vermiþtir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/752396
BIST
(03/04/2019 - 18:39:08)
Yer Ýmleri